خرید ارز دیجیتال کوتی | فروش COTI | قیمت COTI

پرداخت‌های داخلی و بین‌المللی با سیستم‌های مالی سنتی، معمولاً با چالش‌هایی همچون کارمزدهای بالا همراه هستند. برخی از پروژه‌های بلاک چینی با هدف تسهیل پرداخت‌های غیرمتمرکز ظهور کرده‌اند. یکی از بهترین پروژه‌های کریپتو برای پرداخت‌های ایمن و سریع با هزینه پایین، پروژه کوتی (COTI) است. کوتی خود را به‌عنوان اولین پلتفرم فین‌تک در سطح سازمانی معرفی می‌کند که به سازمان‌ها اجازه می‌دهد راه‌حل‌های پرداخت خود را بسازند. در واقع کوتی یکی از اولین پروتکل‌های بلاک چین محسوب می‌شود که برای پرداخت‌های غیرمتمرکز بهینه‌سازی شده و برای افراد و کسب‌وکارها کاربرد دارد. ارز دیجیتال کوتی با نماد COTI در بازار کریپتو عرضه شده است. در این مطلب، ضمن بررسی ماهیت و نحوه کارکرد رمز ارز کوتی، نحوه خرید کوتی و عوامل مؤثر بر قیمت کوتی را بررسی خواهیم کرد.


قیمت ارز دیجیتال کوتی COTI

قیمت ارز دیجیتال کوتی COTI

ارز دیجیتال کوتی (COTI) برای اولین‌بار در تاریخ 4 ژوئن 2019 با نرخ حدود 0.09064 دلار در کوین مارکت کپ لیست شده و در یکم جولای به 0.1001 دلار رسید؛ اما پس از آن یک روند نزولی را در پیش گرفت. ارز دیجیتال کوتی کمترین قیمت تاریخی خود را در 9 نوامبر 2019 با قیمت 0.006226 دلار ثبت کرد.


این ارز دیجیتال در سال 2020 بین 0.01 تا 0.06 دلار در نوسان بود؛ اما با ورود به سال 2021 توانست یک روند صعودی قابل توجه را در پیش بگیرد. کوتی بالاترین قیمت تاریخی خود را در 31 اکتبر 2021 با قیمت 0.6826 دلار ثبت کرد و پس از آن یک روند نزولی آرام را در پیش گرفت. درحال‌حاضر (فوریه 2024) ارز دیجیتال کوتی (COTI) با نرخ حدود 0.08 دلار در صرافی‌ها معامله می‌شود.


خرید و فروش ارز دیجیتال کوتی (COTI) در ایران

خرید و فروش ارز دیجیتال کوتی (COTI) در ایران

برحسب اطلاعات ثبت‌شده در وب‌سایت جامع کوین مارکت کپ (Coinmarketcap)، ارز دیجیتال کوتی (COTI) در بهترین صرافی‌های جهان معامله می‌شود. ازجمله‌ی این صرافی‌ها می‌توان بایننس (Binance)، بیت هامب (Bithumb)، کوین بیس (Coinbase)، کوکوین (KuCoin)، اچ تی ایکس (HTX)، گیت (Gate.io)، بینگ ایکس (BingX)، فیمیکس (Phemex) و بیتواوو (Bitvavo) را نام برد. کاربران ایرانی به‌خاطر تحریم‌‌ها، نمی‌توانند از صرافی‌های خارجی نامبرده استفاده کنند؛ به همین دلیل، بیشتر کاربران ایرانی، خرید رمز ارز کوتی را از طریق صرافی‌های ایرانی انجام می‌دهند.


در همین راستا، رمز ارز کوتی (COTI) در صرافی اکسبیتو قابل معامله است. می‌توان یکی از اصلی‌ترین مزایای خرید ارز دیجیتال از اکسبیتو را معامله در بازارهای ریالی و تتری این صرافی با بهترین قیمت و کمترین کارمزد در نظر گرفت. شما می‌توانید برای خرید رمز ارز کوتی در صرافی اکسبیتو از سه روش زیر استفاده کنید:


1- خرید و فروش محدود


2- خرید و فروش فوری


3- سواپ


کوتی (COTI) چیست؟

کوتی (COTI) چیست؟

کوتی (COTI) یکی از اولین پروتکل‌های بلاک چین است که برای پرداخت‌های غیرمتمرکز بهینه‌سازی شده و برای استفاده تاجران، دولت‌ها، DApp‌های پرداخت و صادرکنندگان استیبل کوین کارایی دارد. کوتی به‌طور خاص برای مقابله با تمام چالش‌های مرتبط با امور مالی سنتی از جمله تأخیر، کارمزدها و موانع پرداخت بین‌مرزی طراحی شده است. در وصف بیشتر پروژه کوتی می‌توان گفت:


1- کوتی (COTI) مخفف عبارت «Currency of the Internet» به‌معنای «ارز اینترنتی» است.


2- کوتی یک پلتفرم فین تک بودهاست که با هدف ارائه راه‌حل‌های جدید پرداخت فعالیت می‌کند. پلتفرم‌های فین تک (FinTech) به‌صورت کلی بر کاربردهای نوآورانه در خدمات مالی تمرکز دارند که کوتی نمونه‌ بارز آن‌ها است.


3- کوتی یک پلتفرم مبتنی بر بلاک چین بوده که معاملات سریع و ایمن را با کارمزد کم امکان‌پذیر می‌کند.


4- هدف کوتی ایجاد انقلابی در امور مالی سنتی با حذف واسطه‌ها و توانمندسازی سازمان‌ها برای ساخت راه‌حل‌های پرداخت است.


5- از پلتفرم کوتی می‌توان برای ایجاد ارزهای دیجیتال یا استیبل کوین‌های اختصاصی استفاده کرد.


6- ارز دیجیتال بومی و اختصاصی پلتفرم کوتی با نماد « COTI» در بازار کریپتو ارائه شده و هر روزه توسط تریدرها مورد معامله قرار می‌گیرد.


کوتی (COTI) چگونه کار می‌کند؟

کوتی (COTI) چگونه کار می‌کند؟

کوتی یک پلتفرم غیرمتمرکز و مقیاس‌پذیر است که از پرداخت‌های بدون اصطکاک هم برای امور مالی سنتی و هم برای ارزهای دیجیتال پشتیبانی می‌کند. هدف کوتی فراهم کردن راهی برای بازرگانان است تا از پیچیدگی‌ها و محدودیت‌های مرتبط با ساختارهای مالی سنتی عبور کنند. در ادامه مفاهیمی را بررسی می‌کنیم که چگونگی عملکرد این شبکه را نشان می‌دهند.


تراست چین (Trustchain)

تراست چین یا زنجیره اعتماد به‌عنوان فناوری اساسی در پشت شبکه کوتی و پیشنهادات آن عمل می‌کند. این فناوری مبتنی بر یک الگوریتم اجماع است که باعث کاهش هزینه تراکنش و افزایش سرعت تراکنش می‌شود. زنجیره اعتماد بر اساس ساختار داده «گراف جهت‌دار غیرمدور» (DAG) فعالیت می‌کند که «MultiDAG» نام دارد.


این ساختار به دستیابی به مقیاس‌پذیری کمک می‌کند. به‌طور کلی، پلتفرم کوتی لایه‌های شبکه، زیرساخت و خدمات را برای ایجاد یک راه‌حل پرداخت کامل و سازگار با یکدیگر ترکیب می‌کند. گراف‌های جهت‌دار یا DAG‌های مستقل مختلف عملکردهای گوناگونی را در شبکه انجام می‌دهند؛ در واقع، همه آن‌ها به‌طور هم‌زمان بر روی یک فناوری اجرا می‌شوند و توکن‌ها و برنامه‌های کاملاً متناسب را حفظ می‌کنند که کارایی کل شبکه را افزایش می‌دهد.


وریتم اجماع اثبات اعتماد (Proof of Trust Consensus Algorithm)

الگوریتم اجماع اثبات اعتماد (Proof of Trust Consensus Algorithm)

کوتی برخلاف بلاک چین‌های سنتی، برای اعتبارسنجی تراکنش‌ها به سیستم‌های اجماع اثبات کار (PoW) یا اثبات سهام (PoS) متکی نیست؛ بلکه از یک الگوریتم اجماع منحصربه‌فرد به‌نام اثبات اعتماد (PoT) بهره می‌برد که ساختار داده گراف جهت‌دار غیرمدور (DAG) را با الگوریتم اثبات کار (PoW) ترکیب می‌کند. الگوریتم PoT می‌تواند هزینه‌های تراکنش را کاهش داده و توان عملیاتی را تا 100000 تراکنش در ثانیه افزایش دهد. گراف جهت‌دار غیرمدور (DAG) یک ساختار داده غیرخطی است که به‌جای انباشتن بلوک‌ها در زنجیره (مانند بلاک چین‌های سنتی) تراکنش‌ها را مستقیماً به یکدیگر پیوند می‌دهد؛ این طراحی تأیید تراکنش‌های موازی را امکان‌پذیر کرده که منجر به توان عملیاتی سریع‌تر و مقیاس‌پذیری بیشتر می‌شود.


الگوریتم PoT برخلاف الگوریتم‌های سنتی، اعتماد به تراکنش‌ها را در اولویت قرار می‌دهد؛ بنابراین، برای اعتبارسنجی تراکنش، رفتار مشارکت‌کنندگان شبکه به اندازه داده‌های تراکنش مهم است. در شبکه کوتی، به هر شرکت‌کننده یک امتیاز اعتماد اختصاص داده می‌شود که از رفتارها و اقدامات تاریخی آن‌ها در شبکه به‌دست می‌آید. کسانی که امتیازات اعتماد بالاتری دارند، از پردازش سریع‌تر تراکنش و کاهش کارمزد سود می‌برند. برعکس، اقدامات مخرب یا نامطلوب می‌توانند امتیاز شرکت‌کننده را کاهش داده و منجر به هزینه‌های بالاتر و زمان پردازش کندتر شوند. این سیستم منجر به مشارکت صادقانه و مثبت در شبکه خواهد شد.


کلاستر (Cluster)

همان‌طور که گفته شد، کوتی به‌عنوان یک بلاک چین لایه 1 مبتنی بر بلاک چین سنتی نیست، بلکه بر‌اساس DAG (گراف جهت‌دار غیرمدور) است. دفترکل توزیع‌شده مبتنی بر گراف غیرمدور این سیستم با‌عنوان خوشه یا کلاستر (Cluster) شناخته می‌شود. گفتیم که در کوتی، DAG با PoW ترکیب می‌شود؛ اما هدف PoW در کوتی با هدف آن در سایر شبکه‌های بلاک چین متفاوت است؛ یعنی در کوتی، وظیفه اصلی PoW محافظت از شبکه در برابر تلاش‌ها و حملات مبتنی بر هرزنامه در نظر گرفته می‌شود. بااین‌حال، تمام گره‌های کامل در کوتی هنگام پیوست کردن تراکنش‌های جدید به کلاستر از PoW استفاده می‌کنند.


مالتی داگ (MultiDAG)

مالتی داگ (MultiDAG)

یکی از عناصر مهم شبکه کوتی «MultiDAG» است؛ یک ساختار DAG که امکان صدور توکن‌های مبتنی بر DAG را می‌دهد. توکن‌های ایجاد‌شده بر اساس MultiDAG از تمام مزایای تراست چین یا همان زنجیره اصلی کوتی مانند مقیاس‌پذیری، توان عملیاتی بالا، هزینه‌های کم و... بهره‌مند می‌شوند.


سیستم میانجی‌گری (The Mediation System)

شبکه کوتی دارای یک سیستم میانجی داخلی است که در آن میانجی‌های بی‌طرف تضادها را حل می‌کنند؛ این واسطه‌ها براساس امتیازات اعتماد و تخصص بالایی که دارند انتخاب می‌شوند. سیستم میانجی‌گری تضمین می‌کند که به همه اختلافات به‌صورت شفاف و منصفانه رسیدگی می‌شود و اعتماد را در شبکه تقویت می‌کند.


استیبل کوین دیجد (Djed)

دیجد در سال 2022 به‌عنوان یک استیبل کوین پیشگام در شبکه کاردانو (Cardano) ظاهر شد و از زیرساخت کوتی استفاده کرد. این استیبل کوین که به‌صورت الگوریتمی طراحی شده، از قراردادهای هوشمند برای تثبیت قیمت استفاده می‌کند که جهشی قابل‌ توجه برای آرمان‌های مالی غیرمتمرکز کاردانو محسوب می‌شود. این سکه برای عملیات مالی غیرمتمرکز (DeFi) مفید خواهد بود.


دیجد فقط یک استیبل کوین نیست که بر اساس زنجیره کاردانو ساخته شده است؛ بلکه طراحی شده تا به سکه نهایی تبدیل شود که کل هزینه تراکنش‌های شبکه کاردانو با آن پرداخت خواهد شد. دیجد نویدبخش این است که هر پلتفرم دیگری نیز می‌تواند استیبل کوین اختصاصی خود را با استفاده از کوتی طراحی و ارائه کند.


اجزای مختلف کوتی

اجزای مختلف کوتی

شبکه کوتی دارای چند جزء مشخص است که آن‌ها را می‌توان به‌صورت زیر معرفی کرد:


1- خزانه‌داری کوتی (COTI Treasury): خزانه‌داری کوتی یک استخر الگوریتمی غیرمتمرکز است که می‌توان توکن‌های COTI را برای کسب پاداش در آن قرار داد.


2- کیف پول کوتی پی وایپر (COTI Pay VIPER): کوتی پی وایپر، یک کیف پول دیجیتال پیچیده بوده که برای بهبود تجربه کاربر با کوتی طراحی شده است؛ در واقع، یک کیف پول رمزنگاری برای توکن‌های پشتیبانی‌شده در شبکه کوتی در نظر گرفته می‌شود. این کیف پول علاوه‌بر ذخیره‌سازی کوتی، ویژگی‌هایی دارد که امنیت عالی و تراکنش‌های یکپارچه را تضمین می‌کند.


3- کارت نقدی ویزا کوتی (COTI Visa Debit Card): کوتی ویزا دبیت کارد، یک کارت نقدی VISA است که به کاربران امکان می‌دهد ارزهای دیجیتال را به فیات تبدیل کرده و آن را در سطح جهانی خرج کنند؛ همچنین، به کاربران اجازه می‌دهد تا از طریق دستگاه‌ها و سیستم‌های ATM ،SWIFT یا SEPA وجوه خود را برداشت نمایند.


4- بیزینس پی کوتی (COTI Pay Business): بیزینس پی کوتی راه‌حلی برای بازرگانان است که به آن‌ها امکان می‌دهد تراکنش‌ها را دریافت و پردازش کنند.


پل زنجیره‌ای متقاطع کوتی (COTI Cross Chain Bridge)

پل زنجیره‌ای متقاطع کوتی (COTI Cross Chain Bridge)

پل زنجیره‌ای متقاطع کوتی، نقطه عطف مهمی برای کل حوزه بلاک چین است. پل زنجیره‌ای متقاطع کوتی یکپارچگی را تقریباً با هر شبکه بلاک چین موجود فراهم می‌کند. بنابراین COTI Cross Chain Bridge شبکه اصلی خود را به شبکه‌های اصلی دیگر متصل کرده و سبب برقراری ارتباط با آن‌ها می‌شود. به‌عنوان مثال، اکنون این پلتفرم به‌صورت کامل به بلاک چین اتریوم متصل شده و قابلیت‌ها و برنامه‌های توسعه مورد نیاز برای مقیاس‌پذیری را دارد.


نسخه دوم کوتی (COTI V2)

نسخه دوم یا لایه دوم کوتی (COTI V2) برای انتشار خالص توسعه‌دهندگان در سه ماهه دوم سال 2024 برنامه‌ریزی شده است. ارائه‌دهندگان زیرساخت دیجیتال کوتی، برنامه‌های خود را برای راه‌اندازی یک زنجیره لایه ۲ در شبکه اتریوم اعلام کردند که بر افزودن یک لایه حریم خصوصی به محصولات و خدمات خود متمرکز خواهد بود. این لایه از یک فناوری رمزنگاری به نام مدارهای «Garbled» برای افزایش حریم خصوصی و درعین‌حال، تضمین سرعت و مقیاس‌پذیری بالا استفاده خواهد کرد. هم‌اینک که در ابتدای سال 2024 به‌سر می‌بریم؛ باید ببینیم کوتی تا چه اندازه در ارائه این لایه موفق خواهد بود.


 بنیان‌گذاران کوتی (COTI) چه افرادی هستند؟

بنیان‌گذاران کوتی (COTI) چه افرادی هستند؟

پروژه کوتی در تل آویو (Tel Aviv) مستقر است. توکن COTI برای اولین‌بار در سال 2018 به‌عنوان یک توکن با استاندارد «ERC-20» در شبکه اتریوم صادر شد؛ سپس در 4 ژوئن 2019، شبکه اصلی کوتی یعنی تراست چین (Trustchain) راه‌اندازی شده و اندکی پس از آن، توکن COTI با استاندارد «BEP-2» به شبکه بایننس (Binance) اتصال پیدا کرد. در فوریه 2020 با راه‌اندازی MultiDAG، شبکه COTI بیش از پیش گسترش پیدا کرد. بنیان‌گذاران اولیه این شبکه افرادی به اسامی زیر هستند:


1- شهاف برگفن (Shahaf Bar-Geffen) بنیان‌گذار و مدیرعامل


2- دیوید آساراف (David Asaraf) بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی


3- ساموئل فالکون (Samuel Falcon) بنیان‌‌گذار


درحال‌حاضر یک گروه فنی و خلاق از نوآوران با طیف گسترده‌ای از تخصص‌ها در علوم داده، فناوری بلاک چین، تحقیق، طراحی، مدیریت جامعه و بازاریابی در توسعه پروژه کوتی همکاری دارند.


 چه چیزی کوتی (COTI) را منحصربه‌فرد می‌کند؟

چه چیزی کوتی (COTI) را منحصربه‌فرد می‌کند؟

کوتی اگرچه سیستم‌های رقیبی داشته که همانند آن در زمینه ایجاد سهولت در پرداخت فعالیت می‌کنند، اما کوتی وجوه منحصربه‌فرد خود را دارد. دلایل تمایز و برتری کوتی عبارت‌اند از:


1- پلتفرم کوتی شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا بدون زحمت محصولات فین تک پیشرفته ایجاد کنند؛ همچنین در زمان، داده و هزینه صرفه‌جویی نمایند.


2- سیستم پرداخت کوتی می‌تواند هر نوع پرداخت، اعم از پرداخت‌های آنلاین و آفلاین را پردازش کند؛ این موضوع شامل ارزهای دیجیتال و استیبل کوین و همچنین کارت‌های اعتباری و حتی سکه‌های بومی می‌شود.


3- کوتی دارای تأمین مالی داخلی برای راه‌اندازی با بهره به‌دست آمده از سپرده‌ها و وام‌ها است؛ این سیستم همچنین قابلیت اتصال به شبکه پرداخت «white label» را دارد.


4- کوتی اولین پلتفرمی محسوب می‌شود که برای ایجاد سکه‌هایی با ثبات قیمت بهینه شده است؛ به‌این‌ترتیب، کاربر این توانایی را دارد که سکه پایدار خود را در این شبکه صادر کند و کنترل کامل بر پول و داده‌های خود به دست آورد.


5- کوتی به‌عنوان یک پلتفرم پرداخت غیرمتمرکز، برای پرداختن به پرداخت‌های سنتی و ارزهای دیجیتال در سطح جهانی طراحی شده است.


6- کوتی مانند سایر ارزهای دیجیتال، مشکل کارمزدهای بالا و کندی نقل و انتقالات را حل می‌کند؛ درعین‌حال، در تلاش است تا مشکلات مقیاس‌پذیری و نوسان ذاتی ارزهای دیجیتال را نیز حل نماید.


 ارز دیجیتال کوتی (COTI) چیست؟

ارز دیجیتال کوتی (COTI) چیست؟

ارز دیجیتال بومی و اختصاصی شبکه کوتی با همین نام یعنی «COTI» در بازار کریپتو شناخته می‌شود. توکن COTI یک ارز دیجیتال همه‌کاره است که به‌عنوان یک وسیله پرداخت رایج در شبکه کوتی شناخته می‌شود. استفاده از این توکن شامل پرداخت تمام هزینه‌ها، دریافت پاداش و سهام در خزانه کوتی است؛ همچنین توکن COTI در بازار کریپتوکارنسی‌ها ارائه شده و هر روزه مورد معامله قرار می‌گیرد. تریدرها از نوسان قیمت این توکن در بازار سود می‌گیرند. همین حالا می‌توانید برای مشاهده قیمت کوتی یا خرید کوتی از اکسبیتو اقدام نمایید.


توکنومیک ارز دیجیتال کوتی COTI

توکنومیک ارز دیجیتال کوتی COTI

عرضه کل توکن‌های COTI برابر با 2,000,000,000 واحد است که از این تعداد بیش از 1.22 واحد آن در گردش قرار دارند. شیوه توزیع توکن‌های COTI به این صورت بوده است:


1- حدود 30 درصد به فروش خصوصی و عمومی


2- حدود 22 درصد به خزانه کوتی


3- حدود 15 درصد به اعضای تیم توسعه و سرمایه‌گذاران اولیه


4- حدود 10 درصد به مشاوران و شرکت‌های مشارکت‌کننده


5- حدود 13 درصد به اعتبارسنج‌های شبکه


6- حدود 10 درصد به تأمین نقدینگی بازار کوتی


مزایا و معایب کوتی (COTI) کدامند؟

تا به اینجا فقط به بررسی ویژگی‌ها و مزایای کوتی پرداخته‌ایم؛ اما در جدول زیر می‌توان علاوه‌بر مزایا، معایب این پروژه را نیز مشاهده کرد:


مزایا و معایب کوتی (COTI) کدامند؟

ارز دیجیتال کوتی (COTI) را کجا ذخیره کنیم؟

شما برای نگهداری از توکن‌های کوتی خود، به یک کیف پول دیجیتالی نیاز خواهید داشت. در انتخاب کیف پول رمز ارزی مناسب برای COTI، باید به مواردی چون مقدار کارمزد، نوع شبکه‌ی انتقال و امنیت آن کیف پول توجه داشته باشید. بهترین کیف پول‌هایی که درحال‌حاضر می‌توانید پس از خرید کوتی از آن‌ها استفاده کنید، شامل موارد زیر هستند:


1- لجر (Ledger)


2- ترزور (Trezor)


3- تراست والت (Trust Wallet)


4- متامسک (MetaMask)


5- مای اتر والت (MyEtherWallet)


6- لومی والت (Lumi Wallet)


7- اتمیک والت (Atomic Wallet)


8- اکسودوس (Exodus)


9- کیف پول اختصاصی صرافی اکسبیتو


شما می‌توانید علاوه‌بر کیف پول‌های بین‌المللی، پس از خرید کوتی از کیف پول اختصاصی خود در صرافی اکسبیتو استفاده کنید. این کیف پول امنیت بالایی دارد؛ همچنین به شما کمک می‌کند تا هزینه‌ی انتقال COTI را کاهش دهید.


خرید ارز دیجیتال کوتی (COTI) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید ارز دیجیتال کوتی (COTI) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید کوتی در صرافی اکسبیتو فرایند آسانی دارد. همچنین می‌توان قیمت کوتی را به‌صورت 24 ساعته، در اکسبیتو مشاهده کرد. خرید کوتی یا هر ارز دیجیتال دیگر از اکسبیتو با کمترین قیمت و به‌سرعت انجام می‌شود. برای خرید رمز ارز کوتی در صرافی اکسبیتو، باید چنین مراحلی را طی کنید:


1- ثبت‌نام در صرافی اکسبیتو و ایجاد حساب کاربری در آن


2- ورود به حساب کاربری‌ اکسبیتو و تکمیل مراحل احراز هویت (احراز هویت صرافی اکسبیتو با سرعت بالا و در دو مرحله قابل انجام است. مرحله‌ی اول تنها 1 دقیقه طول می‌کشد و به شما اجازه خرید و فروش کوتی و سایر ارزهای دیجیتال را می‌دهد. مرحله‌ی دوم برای دسترسی به امکانات پیشرفته‌تر صرافی اکسبیتو در نظر گرفته شده و برای اطلاع از آن می‌توانید به بخش احراز هویت اکسبیتو مراجعه نمایید.)


3- ثبت اطلاعات کارت بانکی برای واریز وجه (واریز وجه در اکسبیتو به‌صورت نامحدود قابل انجام است.)


4- پس از طی کردن مراحل فوق، برای خرید رمز ارز کوتی به‌صورت ریالی، باید مبلغ مورد نظر خود را به صرافی اکسبیتو واریز نمایید. از سوی دیگر، برای خرید رمز ارز کوتی به‌صورت تتری نیز باید مقدار تتر مورد نظر خود را به کیف پولتان در اکسبیتو انتقال دهید.


5- پس از ثبت سفارش و خرید ارز دیجیتال کوتی، مقدار COTI مورد نظر به کیف پول شما در صرافی اکسبیتو منتقل شده و در داشبورد حساب کاربری‌تان قابل مشاهده خواهد بود.


فروش ارز دیجیتال کوتی (COTI) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش ارز دیجیتال کوتی (COTI) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش ارز دیجیتال کوتی در صرافی اکسبیتو نیز با بهترین قیمت فروش و به‌سرعت انجام می‌شود. پس از فروش کوتی، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در اکسبیتو منتقل خواهد شد. برای فروش کوتی در صرافی اکسبیتو، باید چنین مراحلی را پشت‌سر بگذارید:


1- ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری در اکسبیتو


2- ورود به حساب کاربری و تکمیل مرحله اول احراز هویت صرافی اکسبیتو


3- وارد کردن اطلاعات کارت بانکی برای برداشت پول


4- انتقال ارز دیجیتال کوتی (COTI) به کیف پول اختصاصی‌ اکسبیتو (درصورتی‌که COTI را در کیف پول اکسبیتو نگهداری می‌کنید، نیازی به انتقال آن ندارید.)


5- ثبت سفارش فروش کوتی در صرافی اکسبیتو


6- پس از فروش کوتی، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در اکسبیتو منتقل می‌شود. حالا شما به‌راحتی و با سرعت می‌توانید تسویه حساب آنی را انجام داده و وجه حاصل از فروش COTI را از اکسبیتو برداشت نمایید.


تسویه حساب آنی کوتی (COTI) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

تسویه حساب آنی کوتی (COTI) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

پس از فروش کوتی می‌توان برای تسویه حساب آنی در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو اقدام کرد. صرافی اکسبیتو تسویه حساب آنی را توسط 14 بانک معتبر کشور تا سقف 50 میلیون تومان در روز انجام می‌دهد. همچنین، امکان تسویه حساب آنی در صرافی اکسبیتو به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته وجود دارد. پس از ثبت تسویه حساب آنی در اکسبیتو، بین 3 ثانیه تا یک دقیقه بعد، وجه مورد نظر به حساب شما واریز خواهد شد.


اگر در طی مراحل خرید و فروش کوتی یا سایر ارزهای دیجیتال با مشکل مواجه شدید، می‌توانید به بخش سوالات متداول اکسبیتو مراجعه نمایید. همچنین، همکاران ما در واحد پشتیبانی اکسبیتو به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته به‌صورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما هستند.