خرید ارز دیجیتال سولانا | فروش Solana | قیمت SOL

سولانا (Solana) یک پروژه بلاک چینی مهم و معروف در دنیای ارزهای دیجیتال است. این پلتفرم برای توسعه اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز به وجود آمده و توانسته به رقیبی پرقدرت برای بلاک چین‌های نسل اول تبدیل شود. این بلاک چین‌ها با وجود داشتن اکوسیستمی بزرگ و مناسب، سرعت و مقیاس‌پذیری پایینی دارند. به همین دلیل سولانا با بالا بردن مقیاس‌پذیری شبکه خود توانسته سرعت تراکنش‌ها را بسیار افزایش دهد و کارمزد پایینی از کاربران خود دریافت کند. تعداد تراکنش‌های سولانا در ثانیه بسیار بالا بوده و در میان تمام شبکه‌های ارز دیجیتال، متمایز است. این امکانات منجر به افزایش پذیرش سولانا در میان کسب‌و‌کارها و کاربران شده و آن را به یکی از آینده‌دارترین پروژه‌های ارز دیجیتال تبدیل کرده‌اند. در این مقاله در مورد ارز دیجیتال سولانا (SOL) حرف می‌زنیم و نحوه خرید و فروش و خرید سولانا (Solana) و عوامل موثر بر قیمت آن را با هم می‌سنجیم.


قیمت ارز دیجیتال سولانا SOL

قیمت ارز دیجیتال سولانا SOL

ارز دیجیتال سولانا (SOL) در ماه آوریل سال ۲۰۲۰ با قیمت ۰.۹۵ دلار وارد بازار شد. در ابتدای ورود به بازار، از قیمت اولیه خود پایین‌تر آمد و یک ماه بعد به کف قیمتی خود در ۰.۵۲ دلار رسید. این کف قیمتی برای سولانا به‌صورت یک سکوی پرتاب پرقدرت عمل کرد و سولانا طی چند ماه بعد توانست رشدی ۵۰۰ برابری را تجربه کند. این ارز دیجیتال مهم، کل سال ۲۰۲۱ را در یک روند صعودی بود و به قله قیمتی خود در ۲۷۴ دلار رسید. با نزولی شدن بازار ارزهای دیجیتال به‌دلیل تورم آمریکا، حمله روسیه به اوکراین و ورشکستگی صرافی معروف FTX، قیمت ارز دیجیتال سولانا (SOL) هم کاهش پیدا کرد و این‌بار تا ۱۰ دلار پایین آمد. سولانا تا ماه‌های پایانی سال ۲۰۲۳ در یک حالت نوسانی قرار داشت و از ماه اکتبر دوباره وارد فاز صعودی شد. در‌حال‌حاضر که در ژانویه سال ۲۰۲۴ به سر می‌بریم، این ارز دیجیتال رشد خوبی داشته و تاکنون به محدوده ۹۷ دلاری رسیده است.


خرید و فروش ارز دیجیتال سولانا (SOL) در ایران

خرید و فروش ارز دیجیتال سولانا (SOL) در ایران

ارز دیجیتال سولانا در صرافی‌های بزرگی در سراسر دنیا لیست شده است. کاربران می‌توانند آن را در صرافی بایننس (Binance)، کراکن (Kraken)، بای بیت (Bybit)، کوکوین (Kucoin)، جمینی (Gemini)، کوین بیس (Coinbase) و بسیاری دیگر از صرافی‌ها معامله کنند. با‌این‌حال به‌دلیل تحریم‌های بین‌المللی، دسترسی کاربران ایرانی به این صرافی‌ها مسدود است و نمی‌توانند ترید کنند. به همین دلیل، بهترین انتخاب برای خرید و فروش ارز دیجیتال سولانا در ایران، استفاده از صرافی‌های ایرانی است.


صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو با بهترین قیمت و در سریع‌ترین زمان خدمات خرید و فروش ارز دیجیتال سولانا را ارائه می‌دهد. خرید ارز دیجیتال سولانا (SOL) در صرافی اکسبیتو در بازارهای تتری و ریالی انجام می‌شود و به سه روش امکان‌پذیر است:


1_ خرید و فروش محدود ارز دیجیتال سولانا (SOL)


2_ خرید و فروش فوری ارز دیجیتال سولانا (SOL)


3_ مبادله یا سواپ ارز دیجیتال سولانا در صرافی اکسبیتو


سولانا (SOL) چیست؟

سولانا (SOL) چیست؟

سولانا (Solana) یک بلاک چین نسل سوم است که از راهکارهای دیفای (DeFi) مانند قراردادهای هوشمند و اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز پشتیبانی می‌کند. سولانا تلاش کرده تا با حل مشکل سه‌گانه بلاک چین، پلتفرمی کارا و پرسرعت را در اختیار توسعه‌دهندگان و کاربران خود قرار دهد. مشکل سه‌گانه بلاک چین از این قرار است که هیچ بلاک چینی نمی‌تواند ۳ معیار مهم غیرمتمرکز بودن، امنیت و مقیاس‌پذیری را با هم داشته باشد. برای مثال، برخی از بلاک چین‌های اولیه به‌عنوان شبکه‌هایی بسیار امن و غیرمتمرکز معروف هستند، اما مقیاس‌پذیری پایینی دارند. یعنی با افزایش تعداد کاربران و تراکنش‌ها، این شبکه‌ها شلوغ می‌شوند، تعداد تراکنش‌ کمی را در ثانیه پردازش می‌کنند و هزینه کارمزد آن‌ها بالا می‌رود. ارز دیجیتال سولانا با مکانیزم اجماع مختص خود که «اثبات تاریخچه» (proof-of-history) نام دارد، علاوه‌بر تامین امنیت و غیرمتمرکز بودن، تعداد تراکنش‌های خود را در ثانیه به ۵۰ هزار تراکنش افزایش داده است. مکانیزم اجماع اختصاصی سولانا از ترکیب با مکانیزم معروف اثبات سهام (proof-of-stake) به وجود آمده و طراحی منحصربه‌فردی دارد.


 سولانا چیست

درباره ماهیت سولانا می‌توان گفت:


  • ارز دیجیتال سولانا در سال ۲۰۱۷ و در بحبوحه عرضه اولیه کوین‌ها (ICO) وارد بازار شد.

  • وایت پیپر سولانا در سال ۲۰۱۸ منتشر گردید و تا سال ۲۰۲۰ زنجیره‌های آزمایشی (testnet) زیادی از این ارز دیجیتال لانچ شدند.

  • زنجیره اصلی سولانا (Mainnet) در ماه مارس سال ۲۰۲۰ به بازار آمد.

  • علاوه‌بر مکانیزم اثبات تاریخچه (POH) سولانا توانسته نوآوری‌های زیادی را به اکوسیستم ارزهای دیجیتال معرفی کند. این نوآوری‌ها قابلیت‌های سولانا را توسعه داده و به اپلیکیشن‌های متمرکز نزدیک کرده‌ است.

  • تکنولوژی اختصاصی ارز دیجیتال سولانا، آن را از راهکارهای لایه دو برای افزایش مقیاس‌پذیری بی‌نیاز می‌کند. راهکارهای لایه دوم و تکنولوژی شاردینگ، زنجیره‌هایی موازی هستند که تراکنش‌ها را بیرون از زنجیره اصلی پردازش می‌کنند و به شبکه اصلی می‌فرستند. برخی از بلاک چین‌های لایه 1 برای افزایش مقیاس‌پذیری خود از این راهکارها استفاده می‌کنند. بااین‌حال سولانا به این زنجیره‌های فرعی نیاز ندارد و تمام توسعه اپلیکیشن‌ها و تراکنش‌ها در زنجیره اصلی اتفاق می‌افتند.

  • توکن بومی ارز دیجیتال سولانا (SOL) در میان ارزهای دیجیتال توجه زیادی را جلب کرده است. این توکن سود خوبی را نصیب سرمایه‌گذاران خود کرده و علاوه‌بر ترید، کاربران می‌توانند آن را استیک کنند.

سولانا (SOL) چگونه کار می‌کند؟

سولانا (SOL) چگونه کار می‌کند؟

سولانا (Solana) یک پلتفرم بلاک چینی است که از مکانیزم اجماع اثبات تاریخچه (PoH) استفاده می‌کند. بلاک چین‌ها از شبکه‌ای از کامپیوترها به نام گره یا نود (node) برای تأیید و پردازش تراکنش‌های جدید و ثبت آن‌ها بهره می‌برند. مکانیزم اجماع فرایندی است که برای اطمینان از درستی اطلاعات ثبت‌شده بر روی بلاک چین به کار می‌رود. مکانیزم‌های اجماع به بلاک چین امکان می‌دهند تا به یک اکوسیستم غیرمتمرکز تبدیل شود و تایید بلاک‌های تازه را خودکار کند؛ از طرف دیگر شانس حمله به بلاک چین را کاهش داده و امنیت را در این فضا برقرار می‌سازند.


در ادامه، به جنبه‌های مختلف این پروژه خواهیم پرداخت.


مکانیزم اجماع اثبات تاریخچه

مکانیزم اجماع اثبات تاریخچه (PoH) روشی است برای اثبات اینکه تراکنش‌ها در ترتیبی صحیح قرار دارند و توسط لیدر مناسبی پیدا شده‌اند. بلاک چین سولانا (SOL) به قسمت‌های زمانی یا اسلات (Slots) تقسیم می‌شود که در آن‌ها، اعتباردهنده‌ها تراکنش‌ها را دریافت و بلاک‌ها را تولید می‌کنند.


در این سیستم، رهبران قبل از هر اسلات انتخاب خواهند شد تا در زمان صرفه‌جویی شود. لیدر یک اسلات از میان اعتبار‌دهنده‌ها یا ولیدیتورها انتخاب می‌شود. معیار انتخاب نیز براساس مکانیزم اثبات سهام (PoS) و تعداد توکن سولانایی بوده که اعتباردهنده استیک کرده است. هر اعتباردهنده مسئول ادامه شمارش یا ثبت گذشت زمان بوده که به‌عنوان توالی اثبات تاریخچه شناخته می‌شود. بلوک بعدی تراکنش‌ نیز در اسلات بعدی ساخته خواهد شد.


نحوه عملکرد مکانیزم اثبات تاریخچه

نحوه عملکرد مکانیزم اثبات تاریخچه

مکانیزم اثبات تاریخچه به‌شکل زیر عمل می‌کند:


  • اعتباردهنده A به اسلات یک اختصاص داده شده و پنج ثانیه برای یافتن بلاک بعدی صرف می‌کند.

  • اعتباردهنده B به اسلات دو اختصاص داده شده و پنج ثانیه برای یافتن بلاک بعدی صرف می‌کند که معادل گذشت 10 ثانیه است.

  • اعتباردهنده C به اسلات سه اختصاص داده شده و پنج ثانیه برای یافتن بلاک صرف می‌کند. در پایان، مجموعا 15 ثانیه گذشته است.

هر اعتباردهنده برای تکمیل این فرایند زمان یکسانی را صرف می‌کند. ما می‌دانیم اعتباردهنده C به اسلات سه اختصاص داده شده است. از آنجا که ایجاد هر بلاک زمان یکسانی را می‌گیرد، می‌دانیم اسلات سه فقط باید در نقطه 10 ثانیه شروع شود. بنابراین، اعتباردهنده C نمی‌تواند قبل یا بعد از اینکه شمارنده به 10 ثانیه برسد شروع به کار کند.


ازآنجایی‌که شمارش گذشت زمان برای همه اعتباردهنده‌ها قابل مشاهده بوده و لیدرهای اسلات از قبل انتخاب می‌شوند، همه می‌دانند که نقطه شروع برای لیدر چه زمانی است. اگر اعتباردهنده چهارمی (اعتباردهنده D) به‌عنوان لیدر اسلات چهار انتخاب شود، همه طرف‌ها می‌دانند که اعتباردهنده D فقط مجاز به شروع در نقطه 15 ثانیه است.


اهمیت استفاده از مکانیزم اثبات تاریخچه

اهمیت استفاده از این مکانیزم عبارت است از:


  • این مکانیزم تازه، تأخیر را در پردازش تراکنش‌ها کاهش داده و از طرف دیگر پهنای باند را افزایش می‌دهد. در این مکانیزم، لیدرهای اسلات تراکنش‌ها را به بقیه اعتباردهنده‌ها در زمان واقعی و با توالی ارسال می‌کنند و دیگر منتظر پر شدن کل بلاک و ارسال آن به‌طور هم‌زمان نیستند.

  • از آنجا که اعتباردهنده‌ها توالی زمانی را حفظ می‌کنند، می‌توانند هر تراکنش ورودی را با یک زمان مشخص به ثبت رسانند. بنابراین گره‌های دیگر نیز امکان مرتب کردن تراکنش‌ها را به محض ورود دارند، بدون اینکه بخواهند کل بلاک چین‌ و تراکنش‌های آن را بررسی کنند.

اکوسیستم ارز دیجیتال سولانا

اکوسیستم ارز دیجیتال سولانا

یکی از جذابیت‌های ارز دیجیتال سولانا (SOL) اکوسیستم غنی آن از برنامه‌های غیرمتمرکز (dapps) است. برخی از پروژه‌های قابل توجه سولانا عبارت‌اند از:


  • ریدیوم (Raydium): این پروتکل یک بازارساز خودکار (AMM) مشابه یونی سواپ اتریوم است. ریدیوم به کاربران امکان می‌دهد تا دارایی‌های خود را در برابر استخرهای نقدینگی مبادله کنند و برای تأمین‌کنندگان نقدینگی به آن‌ها پاداش می‌دهد.

  • سروم (Serum): یک صرافی غیرمتمرکز است که با استفاده از دفتر سفارشات غیرمتمرکز، مبادله دارایی‌های دیجیتال را تا حد امکان راحت می‌کند. این پروژه با سایر پروژه‌های دیفای مانند ریدیوم همکاری داشته تا نقدینگی پلتفرم را افزایش دهد.

  • آدیوس (Audius): یک پلتفرم پخش موسیقی غیرمتمرکز برای به اشتراک گذاشتن آلبو‌م‌های موسیقی است. این پلتفرم دست واسطه‌ها را کوتاه کرده و به موسیقی‌دان‌ها امکان می‌دهد تا درآمد بیشتری از پخش آثار خود داشته باشند.

بنیان‌گذاران سولانا (Solana) چه افرادی هستند؟

بنیان‌گذاران سولانا (Solana) چه افرادی هستند؟

بنیان‌گذاران اصلی بلاک چین سولانا اریک ویلیامز، آناتولی یاکوونکو، گرگ فیتزجرالد و راج گوکال هستند:


1_ آناتولی یاکوونکو (Anatoly Yakovenko) مدیرعامل سولانا لبز است و قبل از ایجاد سولانا، چندین سال مهندس نرم‌افزار شرکت کوالکام بود. در سال 2017، یاکوونکو شروع به کار بر روی پروژه بلاک چین سولانا کرد. هدف او ایجاد یک شبکه بلاک چین با عملکرد مناسب و مقیاس‌پذیری بالا بود که بتواند برنامه‌های غیرمتمرکز و پروژه‌های مبتنی بر بلاک چین را پشتیبانی کند. او معتقد بود که شبکه‌های بلاک چین موجود، قادر به پشتیبانی از حجم تراکنش مورد نیاز، برای پذیرش گسترده برنامه‌های غیرمتمرکز نیستند.


2_ گرگ فیتزجرالد (Greg Fitzgerald) مدیر ارشد فناوری و معمار اصلی سولاناست و در مهندسی نرم افزار و معماری سابقه دارد. قبل از همکاری در پروژه سولانا او به‌عنوان یک دانشمند ارشد در شرکت کوالکام کار می کرد و با آناتولی یاکوونکو همکار بود.


3- اریک ویلیامز (Eric Williams) فارغ‌التحصیل دانشگاه برکلی و مدیر سابق علوم داده در شرکت Omada Health است.


4_ راج گوکال (Raj Gokal) یک کارآفرین سریالی محسوب می‌شود. او قبلاً بنیان‌گذار شرکت سانو (Sano) و مدیر محصول در شرکت Omada Health بود و اکنون به‌عنوان عضو هیئت‌مدیره بنیاد سولانا فعالیت می‌کند.


بلاک چین عمومی سولانا که در مارس 2020 راه‌اندازی شد، توجه هزاران سرمایه‌گذار خرد و نهادی را به خود جلب کرد. در نوامبر 2021، ارزش بازار ارز دیجیتال سولانا به بالاترین حد خود یعنی 63 میلیارد دلار رسید و این پروژه را به یکی از 10 پروژه برتر ارزهای دیجیتال در بازار تبدیل کرد.


چه چیزی سولانا را منحصربفرد می کند ؟

چیزی سولانا (Solana) را منحصربه‌فرد می‌کند؟

یکی از نوآوری‌های اساسی ارز دیجیتال سولانا (Solana) مکانیزم اجماع اثبات تاریخچه (PoH) ابوده که توسط بنیان‌گذار آن آناتولی یاکوونکو (Anatoly Yakovenko) توسعه یافته است. این مکانیزم جدید به مقیاس‌پذیری بیشتر پروتکل کمک می‌کند و در نتیجه قابلیت استفاده از آن را افزایش می‌دهد.


سایر ویژگی‌های این پلتفرم عبارت‌اند از:


1_ پردازش بسیار سریع تراکنش‌ها: سولانا (Solana) در فضای ارزهای دیجیتال به‌دلیل سرعت بالای آن در پردازش تراکنش‌ها شناخته شده است. پروتکل هیبریدی سولانا زمان‌های تأیید تراکنش‌ها و اجرای قراردادهای هوشمند را بسیار کاهش داده و آن را به گزینه‌ای مناسب برای استفاده نهادهای مالی و موسسات تبدیل کرده است.


2_ پروتکل ارز دیجیتال سولانا هم برای استفاده کاربران عادی و هم برای مشتریان سازمانی مناسب بوده و به آن‌ها وعده داده که هزینه تراکنش‌ها و مالیات‌ها را افزایش نمی‌دهد. این پروتکل به‌گونه‌ای طراحی شده است که هزینه‌های معاملاتی پایینی داشته باشد؛ درحالی‌که مقیاس‌پذیری و پردازش سریع را تضمین می‌کند.


3_ ارز دیجیتال سولانا با ورود خود به بازار توانست پله‌های ترقی را خیلی سریع طی کند و به یکی از ۱۰ ارز مهم با ارزش بازار بالا تبدیل شود.


4_ سولانا به‌دلیل سرعت و عملکرد خود مورد تحسین قرار گرفته و حتی به‌عنوان رقیبی برای بلاک چین‌های معروف اولیه شناخته می‌شود. بااین‌حال، این شبکه با قطعی‌های مکرر مواجه بوده که تبدیل آن را به ویزای (Visa) دنیای ارزهای دیجیتال با مشکل مواجه کرده است.


ارز دیجیتال سولانا (SOL) چیست؟

ارز دیجیتال سولانا (SOL) چیست؟

توکن بومی شبکه سولانا با نماد SOL معامله می‌شود و نقش مهمی در تسهیل فعالیت‌های مختلف در این پلتفرم ایفا می کند:


1_ هزینه‌های تراکنش: مانند بسیاری از شبکه‌های بلاک چین دیگر، سولانا از توکن خود، SOL، برای پرداخت هزینه‌های تراکنش در شبکه بهره می‌برد. این هزینه‌ها توسط کاربران برای تأیید و پردازش تراکنش‌ها پرداخت می‌شوند و به امنیت شبکه و تشویق اعتبارسنج‌ها کمک می‌کنند.


2_ استیکینگ: برای پشتیبانی از عملیات شبکه، دارندگان ارز دیجیتال سولانا می‌توانند توکن SOL خود را استیک کرده و در ازای آن پاداش کسب کنند. استیکینگ امنیت شبکه را بالا می‌برد و پویایی آن را حفظ می‌کند.


3_ حاکمیت: دارندگان توکن سولانا (SOL) می‌توانند در مورد تصمیمات پلتفرم رای دهند. آن‌ها امکان دارند تا تغییراتی را در پارامترهای شبکه، به‌روزرسانی‌ها و بهبود روندها پیشنهاد داده و به طرح‌های دیگران رای دهند. دیفای و امور مالی غیرمتمرکز: از توکن سولانا (SOL) برای انواع اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز استفاده می‌شود؛ ازجمله پروتکل‌های دیفای، بازارهای NFT و سایر پروژه‌هایی که برای استفاده و دسترسی نیاز به توکن دارند.


توکنومیک ارز دیجیتال سولانا SOL

توکنومیک ارز دیجیتال سولانا SOL

توکنومیک ارز دیجیتال سولانا به‌شکل زیر است:


  • عرضه اولیه: ۵۰۰ میلیون توکن سولانا (SOL) در طول راه‌اندازی شبکه توزیع شد. توزیع اولیه شامل تخصیص دادن توکن‌ها برای تیم توسعه، سرمایه‌گذاران و بنیاد سولانا بود.

  • نرخ تورم: سولانا دارای یک مدل تورم پویا است که بر اساس رفتار شبکه تنظیم می‌شود. نرخ تورم پروتکل می‌تواند تغییر کند و با بالغ شدن بیشتر شبکه احتمال کاهش آن وجود دارد. از توکن‌های تازه برای تشویق اعتبارسنج‌ها، استیکینگ و برای مشارکت آ‌ن‌ها در کمک به امنیت شبکه استفاده می‌شود.

  • توزیع توکن‌: سولانا سقف عرضه ندارد و عرضه کل آن دارای محدودیت نیست. توزیع توکن‌های سولانا (SOL) شامل تخصیص اولیه به سرمایه‌گذاران، اعضای تیم و توسعه اکوسیستم است. با گذشت زمان و با مشارکت بیشتر کاربران در استیکینگ و تأمین امنیت شبکه، توزیع توکن‌ها غیرمتمرکزتر خواهد شد.

توکنومیک ارز دیجیتال سولانا SOL

درحال‌حاضر توزیع توکن‌های سولانا این‌گونه است:


1_ 38 درصد از توکن‌ها در خزانه جامعه ذخیره می‌شود.


2_ حدود 16 درصد به فروش اولیه اختصاص دارد.


3_13 درصد به تیم توسعه‌دهنده اختصاص داده شده است.


4_ 12.5 درصد به بنیاد سولانا اختصاص دارد.


5_ 5 درصد به ولیدیتورها فروخته می‌شود.


6_2 درصد برای فروش استراتژیک کنار گذاشته شده است.


7_2 درصد در حراجی عمومی به فروش رسید.


مزایا و معایب سولانا (SOL) کدامند؟

تا به اینجا، فقط به بررسی ویژگی‌ها و مزایای ارز دیجیتال سولانا پرداخته‌ایم؛ اما در جدول زیر می‌توان علاوه‌بر مزایا، معایب این پروژه را نیز مشاهده کرد:


مزایا و معایب سولانا (SOL) کدامند؟

ارز دیجیتال سولانا (SOL) را کجا ذخیره کنیم؟

انتخاب کیف پول مناسب برای ذخیره ارز دیجیتال سولانا به معیارهایی مانند امنیت بالا، دسترسی آسان و محیط کاربری ساده بستگی دارد. سولانا از زمان افزایش قیمت خیره‌کننده خود در ژوئن 2021، توجه زیادی را به خود جلب کرده است و افراد زیادی به سرمایه‌گذاری در آن علاقه‌مند هستند. بهترین کیف پول‌ها برای ذخیره ارز دیجیتال سولانا (SOL) عبارت‌اند از:


1_فانتوم (Phantom)


2_ سولفلیر (Solflare)


3_ الی پال (ELLIPAL)


4_ ان گریو زیرو (NGRAVE Zero)


5_ اکسودوس (Exodus)


6_ مث ولت (Math Wallet)


7_ لجر (Ledger)


8_ کیف پول اختصاصی اکسبیتو


شما می‌توانید علاوه‌بر کیف پول‌های خارجی و بین‌المللی، از کیف پول داخلی صرافی اکسبیتو نیز استفاده کنید. این کیف پول بسیار امن است و هزینه انتقال ارز دیجیتال سولانا را برای شما کاهش می‌دهد.


خرید ارز دیجیتال سولانا (SOL) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید ارز دیجیتال سولانا (SOL) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید ارز دیجیتال سولانا در صرافی اکسبیتو با کمترین قیمت و به‌صورت امن انجام می‌شود. شما می‌توانید قیمت دقیق ارز دیجیتال سولانا (SOL) را در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو به‌صورت لحظه‌ای مشاهده کنید. مراحل خرید ارز دیجیتال سولانا در صرافی اکسبیتو به شرح زیر است:


1_ ثبت نام در صرافی اکسبیتو و ایجاد حساب کاربری


2_ ورود به حساب کاربری و تکمیل مراحل احراز هویت (احراز هویت در صرافی اکسبیتو در دو مرحله انجام می‌شود. در مرحله اول که با سرعت بالایی صورت می‌گیرد، می‌توانید ارز دیجیتال سولانا را خرید و فروش کنید. با تکمیل مرحله دوم امکانات بیشتری برای شما فراهم می‌شود. برای اطلاع از این فرایند، به بخش احراز هویت اکسبیتو مراجعه کنید.)


3_ ثبت اطلاعات حساب و کارت بانکی برای واریز وجه (واریز وجه توسط صرافی اکسبیتو نامحدود است و هیچ سقفی ندارد.)


4_ اگر می‌خواهید ارز دیجیتال سولانا را در بازار ریالی بخرید، باید حساب ریالی خود را در صرافی اکسبیتو شارژ کنید. در‌صورتی‌که قصد خرید سولانا (SOL) را با تتر دارید، میزان مورد نیاز تتر را به کیف پول خود منتقل کنید.


5_ پس از ثبت سفارش خرید سولانا، این ارز دیجیتال به کیف پول شما انتقال پیدا می‌کند و می‌توانید ارزهایتان را در داشبورد کاربری خود مشاهده نمایید.


فروش ارز دیجیتال سولانا (SOL) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش ارز دیجیتال سولانا (SOL) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فرایند فروش ارز دیجیتال سولانا در صرافی اکسبیتو بسیار آسان است و با بهترین قیمت انجام می‌شود. شما برای فروش ارز دیجیتال سولانا کمترین کارمزد را می‌پردازید و می‌توانید به‌صورت آنی وجه حاصل از فروش خود را دریافت کنید. مراحل فروش ارز دیجیتال سولانا در صرافی اکسبیتو به شرح زیر است:


1_ در صرافی اکسبیتو ثبت نام کرده و یک حساب کاربری ایجاد کنید.


2_ وارد حساب کاربری خود شده و مراحل احراز هویت را تکمیل نمایید.


3_ اطلاعات حساب بانکی خود را برای تسویه حساب و دریافت وجه ثبت کنید.


4_ ارز دیجیتال سولانای خود را به کیف پول صرافی اکسبیتو برای فروش منتقل کنید. درصورتی‌که ارز شما در کیف پول صرافی قرار دارد، نیازی به انتقال نیست.


5_ سفارش فروش ارز دیجیتال سولانا را ثبت کنید.


6_ پس از ثبت سفارش فروش ارز دیجیتال سولانا (SOL)، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در صرافی اکسبیتو منتقل می‌شود. سپس، می‌توانید با ارائه درخواست تسویه حساب آنی، وجه دریافتی خود را بلافاصله برداشت کنید.


تسویه حساب آنی سولانا (SOL) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

تسویه حساب آنی سولانا (SOL) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

تسویه حساب ریالی پس از فروش ارز دیجیتال سولانا، به‌صورت واریز آنی پول به حساب بانکی انجام می‌شود. شما می‌توانید در ۱۴ بانک معتبر کشور پول خود را به‌صورت آنی و تا سقف ۵۰ میلیون تومان در روز دریافت کنید. تسویه حساب آنی صرافی اکسبیتو در ۲۴ ساعت شبانه‌روز و هفت روز هفته امکان‌پذیر است و پول شما در فاصله زمانی ۳ ثانیه تا یک دقیقه، به حسابتان واریز می‌شود.


در صورت داشتن هرگونه سوال یا اشکال در مورد خرید و فروش ارز دیجیتال سولانا (SOL) و یا تسویه حساب آنی در صرافی اکسبیتو، می‌توانید به بخش سوالات متداول مراجعه کنید. همچنین کارشناسان پشتیبانی ما به‌صورت آنلاین و در ۲۴ ساعت شبانه‌روز پاسخگوی سوالات شما هستند.