خرید ارز دیجیتال کلاور فایننس | فروش Clover Finance | قیمت CLV

پروتکل‌های دیفای (DeFi) با تمرکز بر روی فعالیت‌های مالی غیرمتمرکز همچون وام‌دهی، وام‌گیری، صرافی‌های غیرمتمرکز، سهام‌گذاری (Staking) و... جایگاه ویژه‌ای در صنعت کریپتو پیدا کرده‌اند؛ با این وجود فضای آن‌ها انحصاری است؛ به این معنی که کاربران مبتدی برای ایجاد تعامل بین پلتفرم‌های دیفای مختلف با چالش روبه‌رو هستند. برخی از پروژه‌های جدید روی ایجاد پل ارتباطی و تعاملات چندزنجیره‌ای برای بلاک چین‌ها و پلتفرم‌های دیفای مختلف فعالیت می‌کنند که کلاور فایننس (Clover Finance) یکی از آن‌ها است. این پروژه می‌تواند تعامل بین بلاک چین‌های مختلف را آسان کند. ارز دیجیتال کلاور فایننس با نماد CLV در بازار کریپتو عرضه شده است. در این مطلب، ضمن بررسی ماهیت و نحوه کارکرد رمز ارز کلاور فایننس، نحوه خرید کلاور فایننس و عوامل مؤثر بر قیمت کلاور فایننس را بررسی خواهیم کرد.


قیمت ارز دیجیتال کلاور فایننس CLV

قیمت ارز دیجیتال کلاور فایننس CLV

ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) برای اولین‌بار در تاریخ 16 جولای 2021 با قیمت حدود 0.804 دلار در بازار کریپتوکارنسی‌ها لیست شد و دو روز بعد مرز یک دلار را رد کرد. کلاور بالاترین قیمت تاریخی خود را در 16 آگوست 2021 با قیمت 1.9561 دلار به ثبت رساند و پس از آن تا پایان سال بین 1 تا 1.8 دلار در نوسان بود که بهترین دوره قیمتی این رمز ارز محسوب می‌شود.


کلاور فایننس با ورود به سال 2022 به زیر یک دلار سقوط کرد و یک سیر نزولی را در پیش گرفت؛ به‌طوری‌ که کمترین قیمت تاریخی کلاور فایننس به 13 اکتبر 2023 در نرخ 0.02902 دلار برمی‌گردد. ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) درحال‌حاضر (فوریه 2024) با قیمت حدود 0.04 دلار در صرافی‌ها معامله می‌شود.


خرید و فروش ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) در ایران

خرید و فروش ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) در ایران

برحسب اطلاعات ثبت‌شده در وب‌سایت جامع کوین مارکت کپ (Coinmarketcap)، ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) در بهترین صرافی‌های جهان معامله می‌شود. ازجمله‌ی این صرافی‌ها می‌توان بایننس (Binance)، اچ تی ایکس (HTX)، اوکی ایکس (OKX)، بینگ ایکس (BingX)، کوین بیس (Coinbase)، گیت (Gate.io)، کوکوین (KuCoin)، نومینکس (Nominex) و پاریبو (Paribu) را نام برد. کاربران ایرانی به‌خاطر تحریم‌‌ها، نمی‌توانند از صرافی‌های خارجی نامبرده استفاده کنند؛ به همین دلیل، بیشتر کاربران ایرانی، خرید رمز ارز کلاور فایننس را از طریق صرافی‌های ایرانی انجام می‌دهند.


در همین راستا، رمز ارز کلاور فایننس (CLV) در صرافی اکسبیتو قابل معامله است. می‌توان یکی از اصلی‌ترین مزایای خرید ارز دیجیتال از اکسبیتو را معامله در بازارهای ریالی و تتری این صرافی با بهترین قیمت و کمترین کارمزد در نظر گرفت. شما می‌توانید برای خرید رمز ارز کلاور فایننس در صرافی اکسبیتو از سه روش زیر استفاده کنید:

1- خرید و فروش محدود


2- خرید و فروش فوری


3- سواپ


کلاور فایننس (Clover Finance) چیست؟

کلاور فایننس (Clover Finance) چیست؟

کلاور فایننس (Clover Finance) یک پاراچین (شبکه بلاک چین موازی) مبتنی بر ساب استریت (Substrate) در شبکه پولکادات (Polkadot) است. ساب استریت برای ساخت بلاک چین‌های مختلف به‌هم‌پیوسته در شبکه پولکادات استفاده می‌شود. این پروژه به‌عنوان یک پل برای ارتباط بین برنامه‌های دیفای مبتنی بر اتریوم و پولکادات عمل می‌کند. در وصف بیشتر ماهیت کلاور فایننس می‌توان گفت:

1- کلاور فایننس به‌عنوان یک ارائه‌دهنده زیرساخت بلاک چین، برای ارائه قابلیت همکاری بیشتر بین شبکه‌های پولکادات و اتریوم طراحی شده است.


2- کلاور فایننس با تبدیل شدن به اولین پل زنجیره‌ای غیرمتمرکز از اتریوم به پولکادات، هدف خود را حل فقدان کنونی ارتباط بین این دو بلاک چین معرفی می‌کند.


3- کلاور فایننس یک دروازه ارزشمند بین دو شبکه برتر اتریوم و پولکادات محسوب می‌شود. ترکیب این دو شبکه دیفای، نقدینگی را در کل بخش بهبود می‌بخشد و دنیایی از فرصت‌های جدید را برای توسعه دهندگان Dapp فراهم می‌کند.


4- ارز دیجیتال بومی و حاکمیتی پلتفرم کلاور فایننس با نماد «CLV» در بازار کریپتو ارائه شده و هر روزه توسط تریدرها مورد معامله قرار می‌گیرد.


کلاور فایننس (Clover Finance) چگونه کار می‌کند؟

کلاور فایننس (Clover Finance) چگونه کار می‌کند؟

کلاور فایننس به‌عنوان یک زنجیره تعاملی، ارزشمندی بالایی را به بازار کریپتو اضافه می‌کند تا کاربران بتوانند از قابلیت‌های دو شبکه بزرگ اتریوم و پولکادات در کنار هم بهره بگیرند. در ادامه مفاهیمی را توضیح می‌دهیم که نحوه عملکرد این شبکه را نشان می‌دهند:


تعامل بین اتریوم و پولکادات

اتریوم بزرگترین شبکه دیفای در جهان است؛ بااین‌حال، این شبکه از مشکلات مقیاس‌پذیری رنج می‌برد. این موضوع ازدحام شبکه و هزینه‌های گس (Gas) را برای کاربران اتریوم افزایش می‌دهد؛ در نتیجه، انفجار اخیر بخش‌های دیفای و NFT منجر به هزینه‌های بی‌سابقه‌ای برای کاربران شده است. این هزینه‌ها سبب شده‌اند تا توسعه‌دهندگان و کاربران در جستجوی جایگزین‌های مقرون‌به‌صرفه‌تر باشند.


یکی از شبکه‌هایی که پتانسیل بالایی برای توسعه‌دهندگان و کاربران دارد، پولکادات است. پولکادات به‌دلیل ساختار فنی خود، سریع‌تر از اتریوم در نظر گرفته می‌شود. کلاور فایننس با اجازه دادن به این شبکه‌ها برای برقراری ارتباط آزادانه، مشکل قابلیت همکاری و مقیاس‌پذیری را حل کرد. توسعه‌دهندگان می‌توانند از قوی‌ترین ویژگی هر شبکه استفاده کنند. به‌عنوان مثال، یک برنامه غیرمتمرکز (dApp) در کلاور فایننس می‌تواند از امنیت اتریوم و همچنین مقیاس‌پذیری پولکادات بهره بگیرد.


اجماع کلاور فایننس

کلاور فایننس مقیاس‌پذیری و پاسخگویی شبکه را از طریق استفاده از روش اجماع «اثبات سهام نامزدشده پیشرفته» (Advanced Nominated Proof-of-Stake) بهبود می‌بخشد؛ این سیستم به کاربران این امکان را می‌دهد که به گره‌های اعتبارسنج تبدیل شوند یا دیگران را برای این کار نامزد کنند. کسانی که دیگران را برای اعتبارسنجی پیشنهاد می‌دهند، سهمی از جوایز را بر اساس تعداد توکن‌های استیک‌شده دریافت خواهند کرد.


 لایه‌های کلاور فایننس

لایه‌های کلاور فایننس

در شبکه کلاورفایننس لایه‌های مختلفی وجود دارند که به‌صورت هماهنگ برای تحقق هدف تعامل بلاک چین کار می‌کنند. این لایه‌ها عبارتند از:


1- لایه ذخیره‌سازی (Storage layer): اولین لایه شبکه کلاور فایننس، لایه ذخیره‌سازی است. در این لایه اطلاعات حیاتی مانند داده‌های تراکنش و وضعیت شبکه قرار می‌گیرد. گره‌ها برای تکمیل وظایف شبکه با این داده‌ها تعامل دارند؛ در واقع، لایه ذخیره‌سازی در پلتفرم کلاور فایننس، ذخیره‌سازی توزیع‌شده داده‌های مربوط به برنامه‌های غیرمتمرکز (dApp) را امکان پذیر می‌کند.


2- لایه قراردادهای هوشمند (Smart contracts layer): لایه قرارداد هوشمند جایی است که توسعه‌دهندگان می‌توانند پروتکل‌های خود را ایجاد و آزمایش کنند. قرار دادن قراردادهای هوشمند روی این لایه، هزینه کلی اجرای این کدها را کاهش می‌دهد. کاربران برای استقرار قراردادهای هوشمند و Dapps در کلاور فایننس به توکن CLV نیاز دارند. در واقع، لایه قراردادهای هوشمند از استقرار زنجیره‌ای متقابل قراردادهای هوشمند با یک API سازگار با وب 3.0 پشتیبانی می‌کند؛ به‌طوری‌ که برنامه‌های کاربردی وب 3.0 موجود را می‌توان بدون هیچ تغییری به پلتفرم کلاور فایننس منتقل کرد.


3- لایه پروتکل دیفای (Defi protocol layer): لایه پروتکل دیفای به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا ویژگی‌های پیشرفته دیفای را در کارهای خود ارائه دهند. دیفای یکی از بخش‌هایی است که سریع‌ترین رشد را در بازار ارز دیجیتال دارد. ویژگی‌هایی مانند استیکینگ (Staking) و فارمینگ (Farming) راهی کم‌خطر برای کاربران جدید برای تضمین پاداش‌ها فراهم می‌کند. در واقع، لایه پروتکل دیفای از پروتکل‌های اصلی دیفای مانند مبادله، وام، بیمه و... پشتیبانی خواهد کرد. توسعه‌دهندگان همچنین می‌توانند پروتکل‌های دیفای اضافی خود را در این لایه بسازند.


4- لایه dApp خارجی (External Dapp Layer): این لایه از تکامل یک DApp به یک eApp (برنامه خارجی - External Dapp) پشتیبانی می‌کند. توسعه‌دهندگان می‌توانند بدون نیاز به ماشین‌های مجازی دیگر یا پهنای باند شبکه، برنامه‌های کاربردی خود را به‌راحتی در کلاور فایننس بسازند و مستقر کنند.


فناوی شبیه‌ساز زنجیره‌ای (SPV Chain Simulation Technology)

فناوی شبیه‌ساز زنجیره‌ای (SPV Chain Simulation Technology)

یکی از بخش‌های اصلی شبکه کلاور فایننس، فناوری شبیه‌سازی زنجیره‌ای است. این روش به‌عنوان یک سیستم میخ دوطرفه بین بلاک چین‌ها عمل می‌کند؛ در واقع، این سیستم از امضاهای آستانه سازگار با «BIP-Schnorr» برای فعال کردن ارتباط زنجیره‌ای بدون درز بین شبکه‌ها بهره می‌گیرد؛ همچنین روشی ساده برای اتصال آدرس‌های کلاور فایننس مبتنی بر ماشین مجازی اتریوم و آدرس‌های کلاور فایننس مبتنی بر پولکادات را فراهم می‌کند.


هزینه کم برای کاربران نهایی

کلاور فایننس ساختار کارمزد جدیدی را به بازار معرفی کرده است. این شبکه یک جدول هزینه گس مبتنی بر هویت دارد. یعنی کسانی که بیشتر در شبکه شرکت می‌کنند و تراکنش‌های زیادتری انجام می‌دهند، هزینه کمتری می‌پردازند. این استراتژی به کاربران انگیزه داده و به ایجاد ارزش در توکن CLV کمک می‌کند.


بنابراین کاربرانی که تعامل کمتری دارند، هزینه بیشتری می‌پردازند و کاربرانی که تعاملات بیشتری دارند، طبق منحنی مصرف خود، در طول زمان هزینه کمتری خواهند پرداخت؛ همچنین، این پروتکل به شما اجازه می‌دهد تا از طرف آدرس‌های دیگر هزینه پرداخت کنید.


بخشی از این هزینه‌ها در بین گره‌های شبکه که بلاک چین را حفظ می‌کنند، توزیع می‌شود و بقیه به‌سمت توسعه‌دهندگان Dapp می‌رود؛ آن‌ها برنامه‌هایی را ایجاد می‌کنند که می‌توانند دسترسی به شبکه را گسترش دهند.


کیف پول سی ال وی (CLV Wallet)

کیف پول سی ال وی (CLV Wallet)

کیف پول CLV یک برنامه چندزنجیره‌ای و چندپلتفرمی است که به کاربران کمک می‌کند تا دارایی‌های دیجیتالی را مدیریت کرده و با انواع dApps تعامل داشته باشند. کیف پول CLV برای سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS و همچنین به‌عنوان افزونه مرورگر کروم در دسترس قرار دارد.


کیف پول CLV یک کیف پول چندگانه و همه‌کاره است که برای امور مربوط به دیفای، متاورس و اهداف بازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کیف پول از زنجیره‌های ماشین مجازی اتریوم (EVM) و زنجیره‌های مبتنی بر ساب استریت (Substrate) در پولکادات، کوساما (Kusama)، سولانا (Solana)، آوالانچ (Avalanche)، فانتوم (Fantom) و... پشتیبانی می‌کند و امکان تعامل برنامه‌های کاربردی شبکه‌های مختلف (EVM ،PolkadotJs ،Solana dApps ،Tron dApps) با همدیگر را در دسترس قرار می‌دهد.


سهام گذاری

کاربران می‌توانند توکن‌های CLV خود را به اشتراک بگذارند و به امنیت شبکه کلاور فایننس کمک کنند. دو راه وجود دارد که می‌توان در ویژگی‌های استیکینگ این شبکه شرکت کرد و پاداش گرفت. همان‌طور که قبلاً هم اشاره شد، می‌توان توکن‌ها را به اشتراک گذاشت و خود را به‌عنوان اعتبارسنج گره معرفی کرد یا می‌توان گره‌های دیگری را برای این موقعیت در نظر گرفت. هر چه توکن‌های بیشتری به اشتراک گذاشته شوند، پاداش بیشتری دریافت خواهد شد.


 بنیان‌گذاران کلاور فایننس (Clover Finance) چه افرادی هستند؟

بنیان‌گذاران کلاور فایننس (Clover Finance) چه افرادی هستند؟

جهان در ماه می 2020 با مفهوم Clover Finance آشنا شد. یک سال بعد در جولای 2021، این پلتفرم به‌طور رسمی شبکه اصلی خود را راه‌اندازی کرد. بنیان‌گذاران اصلی این شبکه عبارتند از:


1- ویون کربی (Viven Kirby): کربی یک برنامه‌ریز منابع سازمانی باتجربه است که به‌عنوان سرپرست پروژه کلاور فایننس فعالیت می‌کند. وی قبلاً با شرکت اکس سورس (AXSource) به‌عنوان معمار داینامیک مایکروسافت کار می‌کرد.


2- نورل نگ (Norelle Ng): نگ مدیر عملیاتی کلاور فایننس و یک متخصص باتجربه بلاک چین است. وی به‌عنوان مشاور برای شرکت‌های «Bithumb Global» و «Guru Online AdBeyond (Group) Limited» فعالیت داشته و همچنین رئیس روابط مشتری در «Amber Group» بوده است.


3- بوراک کچلی (Burak Keçeli): کچلی که درحال‌حاضر به‌عنوان رهبر فناوری کلاور فایننس فعالیت می‌کند، یک برنامه‌نویس کامپیوتر تحسین‌شده است. بوراک از سن 10 سالگی در زمینه ساخت بازی‌ و پلتفرم‌های پرداخت فوری برون‌مرزی فعالیت داشت تا بعدها توانست به کلاور بپیوندند.


 چه چیزی کلاور فایننس (Clover Finance) را منحصربه‌فرد می‌کند؟

چه چیزی کلاور فایننس (Clover Finance) را منحصربه‌فرد می‌کند؟

کلاور فایننس برای ارائه بیش از یک سرویس به کاربران طراحی شده و به‌عنوان یک سیستم‌عامل بلاک چین به بازار آمده است. این شبکه لایه‌های مختلفی را در بر گرفته و فعالیت‌های قابل توجهی را پوشش می‌دهد. دلایل برتری و تمایز این پروژه عبارت‌اند از:


1- شبکه کلاور یک پل خدمات مالی غیرمتمرکز زنجیره‌ای متقابل دیفای را ارائه می‌دهد؛ این شبکه یک پورتال بی‌عیب و نقص برای همه کاربران (از جمله تازه کارها) به دنیای DeFi را فراهم می‌کند. توسعه‌دهندگان نیز با شبکه کلاور فایننس نه‌تنها می‌توانند به‌راحتی برنامه دیفای مورد نظر خود را ایجاد کرده و از آن استفاده کنند، بلکه می‌توانند برنامه‌های غیرمتمرکز (DApps) مختلف خود را بر بستر شبکه‌های مختلف بسازند.


2- لایه (eApp) یا برنامه خارجی شبکه کلاور، نوعی نسخه تکاملی برنامه‌های غیرمتمرکز (dApps) بوده و به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا بدون استفاده از سایر ماشین‌های مجازی یا پهنای باند شبکه، برنامه‌های الکترونیکی خود را به‌صورت یکپارچه اجرا کنند.


3- شبکه کلاور فایننس هزینه کاربران فعال خود را کاهش می‌دهد. افرادی که تراکنش‌های بیشتری در این شبکه انجام دهند، هزینه‌های تراکنش کمتری پرداخت می‌کنند که یک انگیزه قوی برای کاربران و توسعه‌دهندگان محسوب می‌شود.


4- با استفاده از پلتفرم کلاور فایننس می‌توان از امنیت و اعتبار بالای شبکه اتریوم و سرعت و مقیاس‌پذیری بالا و همچنین هزینه‌های به‌صرفه‌تر شبکه پولکادات در کنار هم بهره گرفت؛ این موضوع برای توسعه‌دهندگان یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود.


ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) چیست؟

ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) چیست؟

توکن بومی و حاکمیتی پلتفرم کلاور فایننس یا نماد «CLV» در بازار شناخته می‌شود. توکن CLV یک دارایی چندمنظوره در کلاور فایننس است که کاربردهای مشخصی دارد. جالب است بدانید که توکن CLV روی چهار زنجیره زندگی می‌کند:


  • به‌عنوان یک توکن ERC20 در شبکه اصلی اتریوم

  • به‌عنوان یک توکن BEP20 در زنجیره BNB

  • به‌عنوان توکن Substrate Native در CLV Mainnet

  • به‌عنوان یک توکن EVM Native در CLV Parachain

کاربردهای توکن CLV عبارت‌اند از:


1- پرداخت: از توکن CLV برای تمام پرداخت‌های شبکه کلاور فایننس استفاده می‌شود؛ یعنی این توکن وسیله اصلی پرداخت در این شبکه است.


2- اعتبارسنجی: کاربران می‌توانند توکن‌های CLV خود را برای اعتبارسنجی تراکنش‌ها در زیرساخت استیکینگ شبکه کلاور فایننس به اشتراک بگذارند و در برابر آن از شبکه پاداش بگیرند.


3- استقرار: از توکن‌های CLV برای استقرار قراردادهای هوشمند و DApps در کلاور فایننس می‌توان استفاده کرد.


4- حاکمیت: توکن CLV یک توکن حاکمیتی است؛ به این معنی که دارندگان این توکن می‌توانند در تصمیم‌گیری‌های شبکه کلاور مشارکت داشته باشند. هرکس که توکن CLV بیشتری داشته باشد، از حق رأی بیشتری هم برخوردار است.


5- معامله: توکن CLV هر روزه توسط تریدرها در صرافی‌های مختلف معامله می‌شود. معامله‌گران از نوسان قیمت این توکن در بازار سود می‌گیرند. همین حالا می‌توانید برای مشاهده قیمت CLV و خرید CLV از اکسبیتو اقدام نمایید.


 توکنومیک ارز دیجیتال کلاور فایننس CLV

توکنومیک ارز دیجیتال کلاور فایننس CLV

مجموع کلی توکن‌های CLV برابر با 1،000،000،000 واحد است که از این تعداد حدود 128،777،778 واحد آن تا ژانویه 2024 در گردش قرار دارند. شیوه توزیع توکن‌های CLV به قرار زیر بوده است:


1- حدود 40 درصد به مشوق‌های پلتفرم


2- حدود 15 درصد به فروش در کوین لیست


3- حدود 12 درصد برای بنیاد


4- حدود 10 درصد به تیم توسعه


5- حدود 10 درصد به حامیان اولیه


6- حدود 7.5 درصد به بازاریابی


7- حدود 3 درصد به کمک هزینه مشارکت‌کنندگان


8- حدود 2.5 درصد به فروش خصوصی


مزایا و معایب کلاور فایننس (Clover Finance) کدامند؟

تا به اینجا فقط به بررسی ویژگی‌ها و مزایای کلاور فایننس پرداخته‌ایم؛ اما در جدول زیر می‌توان علاوه‌بر مزایا، معایب این پروژه را نیز مشاهده کرد:


مزایا و معایب کلاور فایننس (Clover Finance) کدامند؟

ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) را کجا ذخیره کنیم؟

شما برای نگهداری از توکن‌های کلاور فایننس خود، به یک کیف پول دیجیتالی نیاز خواهید داشت. در انتخاب کیف پول دیجیتالی مناسب برای CLV، باید به مواردی چون مقدار کارمزد، نوع شبکه‌ی انتقال و امنیت آن کیف پول توجه داشته باشید. بهترین کیف پول‌هایی که درحال‌حاضر می‌توانید پس از خرید کلاور فایننس از آن‌ها استفاده کنید، شامل موارد زیر هستند:


1- کلاور والت (Clover Wallet)


2- لجر (Ledger)


3- تراست والت (Trust Wallet)


4- آی توکن والت (iToken Wallet)


5- متامسک (MetaMask)


6- بایننس چین والت (Binance Chain Wallet)


7- کیف پول اختصاصی صرافی اکسبیتو


شما می‌توانید علاوه‌بر کیف پول‌های بین‌المللی، پس از خرید کلاور فایننس از کیف پول اختصاصی خود در صرافی اکسبیتو استفاده کنید. این کیف پول امنیت بالایی دارد؛ همچنین به شما کمک می‌کند تا هزینه‌ی انتقال CLV را کاهش دهید.


خرید ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید کلاور فایننس در صرافی اکسبیتو فرایند آسانی دارد. همچنین می‌توان قیمت کلاور فایننس را به‌صورت 24 ساعته، در اکسبیتو مشاهده کرد. خرید کلاور فایننس یا هر ارز دیجیتال دیگر از اکسبیتو با کمترین قیمت و به‌سرعت انجام می‌شود. برای خرید رمز ارز کلاور فایننس در صرافی اکسبیتو، باید چنین مراحلی را طی کنید:


1- ثبت‌نام در صرافی اکسبیتو و ایجاد حساب کاربری در آن


2- ورود به حساب کاربری‌ اکسبیتو و تکمیل مراحل احراز هویت (احراز هویت صرافی اکسبیتو با سرعت بالا و در دو مرحله قابل انجام است. مرحله‌ی اول تنها 1 دقیقه طول می‌کشد و به شما اجازه خرید و فروش کلاور فایننس و سایر ارزهای دیجیتال را می‌دهد.


مرحله‌ی دوم برای دسترسی به امکانات پیشرفته‌تر صرافی اکسبیتو در نظر گرفته شده و برای اطلاع از آن می‌توانید به بخش احراز هویت اکسبیتو مراجعه نمایید.)


3- ثبت اطلاعات کارت بانکی برای واریز وجه (واریز وجه در اکسبیتو به‌صورت نامحدود قابل انجام است.)


4- پس از طی کردن مراحل فوق، برای خرید رمز ارز کلاور فایننس به‌صورت ریالی، باید مبلغ مورد نظر خود را به صرافی اکسبیتو واریز نمایید. از سوی دیگر، برای خرید رمز ارز کلاور فایننس به‌صورت تتری نیز باید مقدار تتر مورد نظر خود را به کیف پولتان در اکسبیتو انتقال دهید.


5- پس از ثبت سفارش و خرید ارز دیجیتال کلاور فایننس، مقدار CLV مورد نظر به کیف پول شما در صرافی اکسبیتو منتقل شده و در داشبورد حساب کاربری‌تان قابل مشاهده خواهد بود.


 فروش ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش ارز دیجیتال کلاور فایننس در صرافی اکسبیتو نیز با بهترین قیمت فروش و به‌سرعت انجام می‌شود. پس از فروش کلاور فایننس، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در اکسبیتو منتقل خواهد شد. برای فروش کلاور فایننس در صرافی اکسبیتو، باید چنین مراحلی را پشت‌سر بگذارید:


1- ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری در اکسبیتو


2- ورود به حساب کاربری و تکمیل مرحله اول احراز هویت صرافی اکسبیتو


3- وارد کردن اطلاعات کارت بانکی برای برداشت پول


4- انتقال ارز دیجیتال کلاور فایننس (CLV) به کیف پول اختصاصی‌ اکسبیتو (درصورتی‌که CLV را در کیف پول اکسبیتو نگهداری می‌کنید، نیازی به انتقال آن ندارید.)


5- ثبت سفارش فروش کلاور فایننس در صرافی اکسبیتو


6- پس از فروش کلاور فایننس، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در اکسبیتو منتقل می‌شود. حالا شما به‌راحتی و با سرعت می‌توانید تسویه حساب آنی را انجام داده و وجه حاصل از فروش CLV را از اکسبیتو برداشت نمایید.


 تسویه حساب آنی کلاور فایننس (CLV) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

تسویه حساب آنی کلاور فایننس (CLV) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

پس از فروش کلاور فایننس می‌توان برای تسویه حساب آنی در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو اقدام کرد. صرافی اکسبیتو تسویه حساب آنی را توسط 14 بانک معتبر کشور تا سقف 50 میلیون تومان در روز انجام می‌دهد. همچنین، امکان تسویه حساب آنی در صرافی اکسبیتو به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته وجود دارد. پس از ثبت تسویه حساب آنی در اکسبیتو، بین 3 ثانیه تا یک دقیقه بعد، وجه مورد نظر به حساب شما واریز خواهد شد.


اگر در طی مراحل خرید و فروش کلاور فایننس یا سایر ارزهای دیجیتال با مشکل مواجه شدید، می‌توانید به بخش سوالات متداول اکسبیتو مراجعه نمایید. همچنین، همکاران ما در واحد پشتیبانی اکسبیتو به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته به‌صورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما هستند.