خرید ارز دیجیتال نیر پروتکل | فروش NEAR Protocol | قیمت NEAR

اتریوم اولین شبکه‌ بلاک چینی بود که از قراردادهای هوشمند و برنامه‌های غیرمتمرکز (dApps) پشتیبانی کرد؛ به‌دنبال اتریوم، هزاران شبکه بلاک چینی دیگر با این قابلیت‌ها پدیدار شدند که رقیبی برای اتریوم به حساب می‌آیند. البته به نظر می‌رسد رقبای اتریوم، بیشتر از رقابت، برای تکمیل پروژه بلاک چین ظهور می‌کنند و این برای جامعه کریپتو خوشایند است. یکی از رقبای اتریوم، با عنوان پروژه نیر پروتکل (NEAR Protocol) شناخته می‌شود. نیر شبکه‌ای است که می‌تواند ضمن پشتیبانی از قراردادهای هوشمند و برنامه‌های غیرمتمرکز، ویژگی‌هایی همچون نام‌های خوانا به‌جای آدرس‌های طولانی در بلاک چین، تعامل با سایر برنامه‌های غیرمتمرکز و... را ارائه دهد. در این مطلب ضمن بررسی ابعاد مختلف رمز ارز نیر پروتکل، به بررسی نحوه خرید و فروش نیر پروتکل و عوامل موثر بر قیمت نیر پروتکل (NEAR) خواهیم پرداخت.



قیمت ارز دیجیتال نیر پروتکل NEAR

ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) برای اولین‌بار در تاریخ 14 اکتبر 2020 با قیمت حدود 1.6946 دلار در بازار کریپتوکارنسی‌ها لیست شد و سه روز پس از عرضه به زیر یک دلار سقوط کرد. کمترین قیمت ثبت‌شده برای نیر پروتکل با 0.5342 دلار در نوامبر 2020 به ثبت رسیده است؛ اما نیز پروتکل پس از آن توانست وارد روند صعودی شده و به بالای 1 دلار برگردد. نیر پروتکل در فوریه 2021 به قیمت‌های 3 و 4 دلار رسید و در مارس به قیمتی بیش از 7 دلار نیز دست یافت. نیر پروتکل تا 28 اکتبر توانست به 10 و سپس 11 دلار برسد. بیشترین قیمت ثبت‌شده برای نیر پروتکل به 14 ژانویه 2022 در 19.56 دلار برمی‌گردد. نیر پروتکل پس از ثبت بالاترین قیمت خود، مدتی بین 10 تا 15 دلار نوسان کرده و سپس یک روند نزولی را در پیش گرفت. درحال‌حاضر (ژانویه 2024) نیر پروتکل با قیمت حدود 3.70 در صرافی‌ها معامله می‌شود.


خرید و فروش ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) در ایران

خرید و فروش ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) در ایران

برحسب اطلاعات ثبت‌شده در وب‌سایت جامع کوین مارکت کپ (Coinmarketcap)، ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) در بهترین صرافی‌های جهان معامله می‌شود. ازجمله‌ی این صرافی‌ها می‌توان بایننس (Binance)، اوکی ایکس (OKX)، کوکوین (Kucoin)، گیت (Gate.io)، کوین بیس (Coinbase)، اچ تی ایکس (HTX)، بای بیت (Bybit) و کراکن (Kraken) را نام برد. کاربران ایرانی به‌خاطر تحریم‌‌ها، نمی‌توانند از صرافی‌های خارجی نامبرده استفاده کنند؛ در همین راستا بیشتر کاربران ایرانی، خرید ارز دیجیتال نیر پروتکل را از طریق صرافی‌های ایرانی انجام می‌دهند. رمز ارز نیر پروتکل (NEAR) در صرافی آنلاین ارز دیجیتال اکسبیتو قابل معامله است. می‌توان یکی از اصلی‌ترین مزایای خرید ارز دیجیتال اکسبیتو را معامله در بازارهای ریالی و تتری این صرافی با بهترین قیمت و کمترین کارمزد در نظر گرفت. شما می‌توانید برای خرید رمز ارز نیر پروتکل در صرافی اکسبیتو از سه روش زیر استفاده کنید:


1_ خرید و فروش محدود


2_ خرید و فروش فوری


3_ سواپ


نیر پروتکل (NEAR Protocol) چیست؟

نیر پروتکل (NEAR Protocol) چیست؟

نیر پروتکل (NEAR Protocol) یک بلاک چین عمومی اثبات سهام با قابلیت قرارداد هوشمند است که می‌خواهد به‌عنوان یک پلتفرم محاسبات ابریِ اداره‌شده توسط جامعه عمل کند. این شبکه درصدد است تا محدودیت سایر شبکه‌های رقیب، مانند سرعت پایین تراکنش، توان عملیاتی اندک و قابلیت همکاری ضعیف را برطرف نماید. در وصف بیشتر ماهیت نیر پروتکل می‌توان گفت:


1_ نیر پروتکل ساخت برنامه‌های غیرمتمرکز سریع، مقیاس‌پذیر و کاربرپسند را امکان‌پذیر می‌کند.


2_ نیر پروتکل برای میزبانی برنامه‌های غیرمتمرکز (dApps) طراحی شده و تلاش دارد تا با اتریوم و دیگر بلاک چین‌های پیشروی دارای قرارداد هوشمند مانند ایاس (EOS) و پولکادات (Polkadot) رقابت کند.


3_ نیر پروتکل یک پلتفرم برنامه غیرمتمرکز و رقیب اتریوم است که بر کاربرپسند و کاربردی بودن برای توسعه‌دهندگان تمرکز دارد.


4_ نیر پروتکل یک بلاک چین اثبات سهام (PoS) است که از فناوری شاردینگ برای دستیابی به مقیاس‌پذیری استفاده می‌کند.


5_ به‌لطف مقیاس‌پذیری، تراکنش‌های سریع، کارمزدهای فوق‌العاده پایین و تسویه تقریباً آنی تراکنش‌ها، نیر یکی از بهترین بلاک‌ چین‌ها برای علاقه‌مندان به NFT است.


6_ ارز دیجیتال بومی و اختصاصی پلتفرم نیر پروتکل با نماد «NEAR» در بازار کریپتو عرضه شده و هر روزه توسط تریدرها مورد معامله قرار می‌گیرد.


نیر پروتکل (NEAR Protocol) چگونه کار می‌کند؟

نیر پروتکل (NEAR Protocol) چگونه کار می‌کند؟

نیر پروتکل مانند سیستم‌های ذخیره‌سازی و ارائه نرم‌افزار سنتی عمل می‌کند؛ با این تفاوت که خدمات خود را به‌صورت غیرمتمرکز انجام می‌دهد. این پروتکل سعی دارد تا فضای مناسب و کم‌هزینه‌ای را برای فعالیت توسعه‌دهندگان و کاربران فراهم کند تا در آن بتوانند به‌راحتی برنامه‌های خود را تولید کرده یا به فعالیت بپردازند. چندین مفهوم کلیدی در نیر پروتکل وجود دارند که عملکرد آن را نشان می‌دهند. در ادامه به بررسی این مفاهیم خواهیم پرداخت.


شاردینگ (Sharding)

نیر پروتکل یا شبکه نیر جزء آن شبکه‌هایی است که برای افزایش مقیاس‌پذیری خود از شاردینگ استفاده می‌کند. شاردینگ نوعی تقسیم‌‌بندی پایگاه داده است که با هدف مدیریت بهتر شبکه‌های بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع در فناوری شاردینگ، داده‌ها به قسمت‌های کوچک‌تری به‌نام شارد (Shard) تقسیم می‌شوند و هر شارد قسمت‌های کوچکی از بار شبکه را متحمل خواهد شد. به عبارت دیگر، شاردینگ داده‌ها و بار شبکه بلاک چین را به خرده‌های کوچک‌تر تبدیل می‌کند تا مدیریت آن‌ها برای شبکه آسان‌تر شود. البته نیر پروتکل به گره‌ها اجازه می‌دهد به اندازه کافی کوچک بمانند تا در نمونه‌های ساده میزبان ابری نیز اجرا گردند. از‌آنجایی‌که هر گره (اعتبارسنج) در نیر پروتکل فقط بخشی از اطلاعات را نگهداری و بررسی می‌کند، احتمال آسیب امنیتی به این شبکه تا حد قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد.


ارورا (Aurora)

ارورا یک نقطه عطف کلیدی برای پذیرش نیر پروتکل در نظر گرفته می‌شود. ارورا را می‌توان قدرتمندترین ماشین مجازی موجود دانست که از چندین ویژگی منحصربه‌فرد ارائه‌شده توسط شبکه نیر بهره می‌برد. توسعه‌دهندگان به کمک ارورا می‌توانند انواع برنامه‌های غیر‌متمرکز (DAPP) سازگار با ماشین مجازی اتریوم (EVM) را با هزینه تراکنش کمتر در شبکه نیر ایجاد کنند. ارورا از دو جزء اصلی تشکیل شده است:


1_ موتور ارورا (Aurora Engine)


2_ پل ارورا (Aurora Bridge)


موتور ارورا استقرار یکپارچه قراردادهای هوشمند ایجاد‌شده با زبان‌های سالیدیتی (Solidity) و وایپر (Vyper) را امکان‌پذیر می‌کند؛ این درحالی است که پل ارورا مسئول انتقال بدون مجوز دارایی‌ها بین اتریوم و ارورا محسوب می‌شود. ارورا در مقایسه با اتریوم می‌تواند هزینه‌هایی را تا 1000 برابر کمتر ارائه دهد و میزبان هزاران تراکنش در ثانیه باشد. افزایش تعداد تراکنش‌ها نشان‌دهنده رشد 50 برابری در مقایسه با اتریوم 1.0 است. ارورا همچنین امکان پل زدن توکن بدون مجوز را فراهم می‌کند. ارورا از فناوری پل رنگین کمان (Rainbow Bridge) برای انتقال از اتریوم به نیر و جابه‌جایی توکن بومی شبکه استفاده کرده تا امکان انتقال دارایی‌ها به ارورا را فراهم سازد. بنابراین ارورا به یک نقطه اتصال برای اتریوم و اقتصادهای نیر تبدیل می‌شود.


پل رنگین کمان (The Rainbow Bridge)

پل رنگین کمان (The Rainbow Bridge)

پل رنگین کمان یا رینباو بریج، مهمترین پل در پلتفرم نیر به حساب می‌آید که امکان انتقال دارایی‌ها بین شبکه‌های بلاک چینی مختلف را فراهم می‌کند. پل رنگین کمان به شما امکان می‌دهد توکن‌های اتریومی با استاندارد «ERC-20» را بین اتریوم، ارورا و نیر پروتکل جابجا نمایید. این پل توسط ارورا ساخته شده است. به عبارت دیگر، پل رنگین کمان به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد می‌دهد تا از دارایی‌های اتریوم در نیر پروتکل و همچنین از دارایی‌های نیر پروتکل در اتریوم استفاده کنند. از زمان راه‌اندازی این پل، توسعه‌دهندگان از آن برای انتقال بیش از 1 میلیون دلار دای (DAI)، اتر (ETH) و... بهره برده‌اند. پل رنگین کمان همچنین می‌تواند تغییر کاربری داده و نیر و تمام زنجیره‌های سازگار با اتریوم مانند بایننس اسمارت چین (BSC)، پالیگان (Polygon)، آوالانچ (Avalanche)، آپتیمیزم (Optimism)، آربیتروم (Arbitrum) و... را به هم متصل کند.


نایت شید (Nightshade)

پروتکل NEAR برای پردازش بهتر داده‌ها‌ و ایجاد مقیاس‌پذیری از یک ساختار خاص شاردینگ با نام نایت شید (Nightshade) استفاده می‌کند. در این روش، بلاک‌ها بین نودهای شبکه نیر تقسیم شده و به‌صورت موازی اجرا می‌شوند. به عبارت دیگر، نایت شید نوعی تقسیم‌بندی است که در آن مجموعه‌ای از اعتبار‌دهنده‌ها تراکنش‌ها را به‌صورت موازی در چندین زنجیره شاردشده پردازش می‌کنند و ظرفیت کلی بلاک چین را بهبود می‌بخشند.


شاردهای خصوصی (Private Shards)

نیر پروتکل در سپتامبر 2021 با راه‌اندازی شاردهای خصوصی، به یک نقطه عطف مهم دست یافت. شاردهای خصوصی به قراردادهای زنجیره‌ای عمومی اجازه می‌دهند تا قراردادهای شارد خصوصی را فراخوانی کنند و بالعکس؛ این موضوع امکان اجرای فرایندهای تجاری پیچیده و خودکار در محدوده خصوصی و ایمن شارد را فراهم کرده است. دسترسی به شاردهای خصوصی مجاز می‌باشد؛ به این معنی که فقط نهادهای تعیین‌شده دارای کلیدهای باز کردن قفل و مشارکت در تراکنش‌های درون آن شارد می‌توانند به آن دسترسی پیدا کنند. قراردادهای عمومی می‌توانند با قراردادهای خصوصی بدون آگاهی صریح از ماهیت خصوصی آن‌ها تعامل داشته باشند (قراردادهای عمومی حتی نیازی به اطلاع ندارند که درحال تعامل با قراردادهای خصوصی هستند). در شاردهای خصوصی، بلاک چین‌ها می‌توانند اطلاعات را بدون به خطر انداختن امنیت به اشتراک بگذارند؛ بنابراین این قابلیت سبب شده تا امنیت اطلاعات در شبکه نیر تضمین شود.


صندوق‌های دیفای (DeFi Funds)

صندوق‌های دیفای (DeFi Funds)

در اکتبر 2021 یک صندوق توسعه 350 میلیون دلاری به نیر پروتکل اختصاص داده شد؛ این کمک مالی به ایجاد برنامه‌های مالی غیرمتمرکز، یعنی برنامه‌های دیفای در نیر پروتکل کمک می‌کند. به‌دنبال آن، بنیاد نیر اعلام کرد که درحال ایجاد یک صندوق 800 میلیون دلاری دیفای است. علاوه‌بر اینها، قرار شد یک جمع‌آوری مالی 40 میلیون دلاری دیگر نیز به صندوق‌های دیفای نیر پروتکل اضافه شود؛ این صندوق‌ها نشان می‌دهند که نیر پروتکل قصد دارد تا روی توسعه دیفای فعالیت کرده و گستره خدمات خود را افزایش دهد.


لایه ران تایم (Runtime)

لایه ران‌تایم، به لایه‌ای در شبکه‌ی نیر اشاره دارد که می‌تواند عملکردهای زیر را سازماندهی کند:


1_ اجرای قراردادهای هوشمند و سایر اقدامات ایجادشده توسط کاربران


2_ حفظ وضعیت بین اجراها در شبکه نیر


نیر پروتکل به‌عنوان یک پلتفرم محاسبات ابری، امکان ایجاد برنامه‌های کاربردی متنوع بر بستر خود را می‌دهد. این شبکه با استفاده از قابلیت‌هایی که نام بردیم، می‌تواند خدمات غیرمتمرکز خود را به کاربرانش ارائه کند.


بنیان‌گذاران نیر پروتکل (NEAR Protocol) چه افرادی هستند؟

بنیان‌گذاران نیر پروتکل (NEAR Protocol) چه افرادی هستند؟

بنیاد نیر (The NEAR Foundation) یک سازمان غیرانتفاعی مستقر در سوئیس است که به نگهداری، تأمین مالی و هدایت حاکمیت نیر پروتکل اختصاص دارد. این پروتکل همچنین پلی به اتریوم ساخته که به کاربران امکان می‌دهد توکن‌های «ERC-20» را از بلاک چین اتریوم به نیر منتقل کنند. شبکه اصلی نیر در آوریل 2020 راه‌اندازی شده و از سپتامبر 2020 به‌صورت کامل توسط جامعه اداره می‌شود. بنیان‌گذاران نیر و مغزهای متفکر این شبکه، سه فرد به اسامی زیر هستند:


1_ اریک تراتمن (Erik Trautman): اریک یک کارآفرین با تجربه در وال‌استریت و بنیان‌گذار نرم‌افزار آموزش وایکینگ (Viking Education) است. اریک با الکساندر اسکیدانوف و ایلیا پولوسوکین، بر روی توسعه نیر پروتکل همکاری کرد.


2_ الکساندر اسکیدانوف (Alexander Skidanov): الکس کار خود را در سال 2009 در مایکروسافت آغاز نمود. وی در سال 2011 به‌عنوان مهندس شماره 1 به پروژه پایگاه داده سینگل استور (SingleStore) ملحق شد. الکس در آن‌جا مسئول ساخت بسیاری از ویژگی‌های اصلی مانند ذخیره‌سازی، اشتراک‌گذاری و دوام پروژه بود و سپس در سال 2017 همراه با اریک تراتمن و ایلیا پولوسوکین، به تیم بنیان‌گذاری نیر پیوست.


3_ ایلیا پولوسوکین (Illia Polosukhin): ایلیا بیش از 10 سال تجربه در پروژه‌های آنلاین دارد؛ برای مثال، 3 سال در گوگل (Google) مشارکت‌کننده اصلی پروژه (TensorFlow) بوده و توانایی‌های پاسخگویی به پرسش‌های تیم برای جستجوی اصلی گوگل را داشت. وی همچنین نویسنده چندین مقاله تحقیقاتی قابل توجه است. ایلیا با پیوستن به الکس و اریک توانست پروژه نیر پروتکل را تکمیل کند.


امروزه علاوه‌بر بنیاد نیر، گروهی از تیم‌های توزیع‌شده در سطح جهانی به‌نام نیر کالکتیو (NEAR Collective) که از سازمان‌ و مشارکت‌کنندگان زیادی تشکیل شده‌اند، تلاش می‌کنند تا این فناوری را رشد دهند. یکی از پروژه‌های کالکتیو، نوشتن کد اولیه و پیاده‌سازی مرجع برای شبکه منبع‌باز نیر است که شبیه ساختن تقویت‌کننده‌های موشک در شاتل فضایی به نظر می‌رسد.


چه چیزی نیر پروتکل (NEAR Protocol) را منحصربه‌فرد می‌کند؟

چه چیزی نیر پروتکل (NEAR Protocol) را منحصربه‌فرد می‌کند؟

نیر پروتکل یک پروژه قوی است که از بسیاری لحاظ می‌تواند ترجیح کاربران و توسعه‌دهندگان به‌نسبت سایر بلاک چین‌ها باشد. نیر پروتکل بنا به دلایل زیر منحصربه‌فرد است:


1_ ایجاد آدرس‌های قابل خواندن‌: نیر پروتکل با داشتن آدرس‌های قابل خواندن برای انسان و ایجاد برنامه‌های غیرمتمرکز با جریانی شبیه به آنچه که کاربران قبلاً تجربه کرده‌اند، فرایند پیچیده‌ بلاک چین‌های دیگر را بهبود می‌بخشد. اگرچه برخی از بلاک چین‌های دیگر نیز روی آدرس‌های قابل خواندن کار کرده‌اند، اما نیر با انجام این کار، استفاده از پلتفرم خود را برای کاربران تسهیل می‌کند.


2_ آموزش برنامه نویسی: در آگوست 2022، تیم نیر از انتشار کیت توسعه نرم‌افزار جاوا اسکریپت (JS SDK) خبر داد. انتظار می‌رود «NEAR JS SDK» دریچه‌ای را برای بیش از 20 میلیون برنامه‌نویسی که از زبان جاوا اسکریپت در Web2 برای ورود به فضای بلاک چین و وب 3 استفاده می‌کنند، بگشاید. به گفته تیم نیر، این عدد به‌تنهایی ده برابر بیشتر از جمعیت جهانی 2.5 میلیون برنامه‌نویسی است که از محبوب‌ترین زبان‌های بلاک چین مانند راست (Rust) و سالیدیتی (Solidity) استفاده می‌کنند. کیت توسعه نرم‌افزار نیر از سهولت استفاده و سادگی جاوا اسکریپت در توسعه قراردادهای هوشمند استفاده خواهد کرد.


3_ گزینه مناسب برای تجارت NFT: نیر پروتکل پلتفرم مناسبی برای NFTها است؛ چراکه دو مزیت عمده نسبت به اتریوم دارد؛ اول اینکه نیر پروتکل به‌صورت قابل توجهی سریع‌تر از اتریوم است و همچنین شامل هزینه‌های کمتری نسبت به اتریوم می‌شود. این ویژگی‌ها نیر پروتکل را برای خرید و فروش NFTها ایده‌آل می‌کند.


4_ پروژه‌های ایجاد شده: نیر پروتکل میزبان برنامه‌های بسیاری است و چندین پروژه روی بلاک چین آن ایجاد شده‌اند. برای مثال، مینت بیس (Mintbase) یک پلتفرم غیرمتمرکز NFT برای ایجاد، مدیریت و تجارت اقلام کلکسیونی دیجیتال، مجموعه‌های NFT و سایر دارایی‌ها در پروتکل نیر محسوب می‌شود. سویت کوین (Sweatcoin) یک برنامه پیاده‌روی است که به کاربران برای قدم‌های روزانه خود با ارزهای دیجیتال پاداش می‌دهد. صرافی رف (Ref Finance) یک صرافی غیرمتمرکز بر بستر شبکه نیر پروتکل است.


ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) چیست؟

ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) چیست؟

توکن بومی و حاکمیتی نیر پروتکل با نماد «NEAR» در بازار کریپتو شناخته می‌شود. این توکن کاربردهای بسیاری دارد که آن‌ها را می‌توان به‌صورت زیر بیان کرد:


1_ پرداخت هزینه: برای پرداخت هزینه تراکنش و ذخیره‌سازی در شبکه نیر باید از کوین NEAR استفاده کرد. در واقع کلیه پرداخت‌ها در این شبکه با کوین NEAR صورت می‌گیرند.


2_ استیکینگ: دارندگان کوین‌های NEAR می‌توانند در دستیابی به اجماع شبکه به‌عنوان اعتبارسنج تراکنش مشارکت داشته باشند. این افراد در برابر اختصاص دادن توکن‌های خود به شبکه، در طی عمل استیکینگ، از نیر پاداش می‌گیرند.


3_ حاکمیت: کوین NEAR یک توکن حاکمیتی است، به این معنی که دارندگان این توکن می‌توانند در تغییرات و تصمیمات شبکه مشارکت داشته باشند. کاربران با مشارکت خود قادر هستند در تعیین چگونگی تخصیص منابع شبکه و مسیر فنی آینده این پروتکل تاثیر بگذارند. هرکس که کوین NEAR بیشتری داشته باشد، حق رأی و مشارکت بالاتری هم خواهد داشت.


4_ هماهنگی: کوین NEAR هماهنگی اقتصادی همه شرکت‌کنندگان در اداره شبکه را امکان‌پذیر می‌سازد. بنابراین اگر نیاز به هماهنگی خاصی در نیر پروتکل باشد، آن هماهنگی به کمک کوین NEAR انجام خواهد شد.


5_ مبادله: کوین NEAR هر روزه در بازارهای مالی معامله می‌شود. حتی افرادی که به‌صورت مستقیم از شبکه نیر استفاده نمی‌کنند، می‌توانند روی ارز دیجیتال آن سرمایه‌گذاری نمایند. همین حالا می‌توان برای مشاهده قیمت نیر پروتکل و سپس خرید نیر پروتکل از اکسبیتو اقدام کرد.


توکنومیک ارز دیجیتال نیر پروتکل NEAR

توکنومیک ارز دیجیتال نیر پروتکل NEAR

تعداد کل عرضه توکن‌های NEAR برابر با یک میلیارد واحد است که بیش از 640 میلیون واحد آن در گردش قرار دارند. توزیع توکن‌های NEAR به قرار زیر بوده است:


1_ حدود 17.2 درصد برای کمک هزینه‌های اجتماعی


2_ حدود 11.4 درصد برای هزینه‌های عملیاتی


3_ حدود 10 درصد برای بنیاد نیر


4_ حدود 11.7 درصد برای پلتفرم اولیه


5_ حدود 14 درصد برای مشارکت‌کنندگان اصلی


6_ حدود 17.6 درصد برای حامیان پروژه


7_ حدود 6.1 درصد برای حامیان کوچک


8_ حدود 12 درصد برای فروش جامعه


مزایا و معایب نیر پروتکل (NEAR Protocol) کدامند؟

برای اینکه بتوانید در مورد سرمایه‌گذاری روی یک پروژه تصمیم قطعی بگیرید، باید در کنار ویژگی‌ها، از محدودیت‌های آن نیز آگاه باشید. در همین راستا می‌توانید مزایا و معایب نیر پروتکل را در جدول زیر مشاهده کنید:


مزایا و معایب نیر پروتکل (NEAR Protocol) کدامند؟

ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) را کجا ذخیره کنیم؟

شما برای نگهداری از توکن‌های نیر پروتکل خود، به یک کیف پول دیجیتالی نیاز خواهید داشت. در انتخاب کیف پول دیجیتالی مناسب برای NEAR، باید به مواردی چون مقدار کارمزد، نوع شبکه‌ی انتقال و امنیت آن کیف پول توجه داشته باشید. بهترین کیف پول‌هایی که درحال‌حاضر می‌توانید پس از خرید NEAR از آن‌ها استفاده کنید، موارد زیر هستند:


1_ لجر (Ledger)


2_ ترزور (Trezor)


3_ سیف پل (SafePal)


4_نیرپی والت (NearPay Wallet)


5_ تراست والت (Trust Wallet)


6_ کیف پول اختصاصی صرافی اکسبیتو


شما می‌توانید علاوه‌بر کیف پول‌های بین‌المللی، پس از خرید NEAR از کیف پول اختصاصی خود در صرافی اکسبیتو استفاده نمایید. این کیف پول امنیت بالایی دارد؛ همچنین به شما کمک می‌کند تا هزینه‌ی انتقال NEAR را کاهش دهید.


خرید ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید نیر پروتکل در صرافی اکسبیتو فرایند آسانی دارد. همچنین می‌توان قیمت لحظه‌ای نیر پروتکل را به‌صورت 24 ساعته، در اکسبیتو مشاهده کرد. خرید نیر پروتکل یا هر ارز دیجیتال دیگر از اکسبیتو با کمترین قیمت و به‌سرعت انجام می‌شود. برای خرید نیر پروتکل در صرافی اکسبیتو، باید چنین مراحلی را طی کنید:


1_ ثبت‌نام در صرافی اکسبیتو و ایجاد حساب کاربری در آن


2_ ورود به حساب کاربری‌ اکسبیتو و تکمیل مراحل احراز هویت (احراز هویت صرافی اکسبیتو با سرعت بالا و در دو مرحله قابل انجام است. مرحله‌ی اول تنها یک دقیقه طول می‌کشد و به شما اجازه خرید و فروش ارز نیر پروتکل و سایر ارزهای دیجیتال را می‌دهد. مرحله‌ی دوم برای دسترسی به امکانات پیشرفته‌تر صرافی اکسبیتو در نظر گرفته شده و برای اطلاع از آن می‌توانید به بخش احراز هویت اکسبیتو مراجعه نمایید.)


3_ ثبت اطلاعات کارت بانکی برای واریز وجه (واریز وجه در اکسبیتو به‌صورت نامحدود انجام می‌شود.)


4_ پس از طی کردن مراحل فوق، برای خرید نیر پروتکل به‌صورت ریالی، باید مبلغ مورد نظر خود را به صرافی اکسبیتو واریز نمایید. از طرفی دیگر، برای خرید نیر پروتکل به‌صورت قیمت تتری نیز باید مقدار تتر مورد نظر خود را به کیف پولتان در اکسبیتو انتقال دهید.


5_ پس از ثبت سفارش و خرید رمز ارز نیر پروتکل، مقدار NEAR مورد نظر به کیف پول شما در صرافی اکسبیتو منتقل شده و در داشبورد حساب کاربری شما قابل مشاهده خواهد بود.


فروش ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش نیر پروتکل در صرافی اکسبیتو نیز با بهترین قیمت فروش و به‌سرعت انجام می‌شود. پس از فروش نیر پروتکل، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در اکسبیتو منتقل خواهد شد. برای فروش نیر پروتکل در صرافی اکسبیتو، باید چنین مراحلی طی شوند:


1_ ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری در اکسبیتو


2_ ورود به حساب کاربری و تکمیل مرحله اول احراز هویت صرافی اکسبیتو


3_ وارد کردن اطلاعات کارت بانکی برای برداشت وجه


4_ انتقال ارز نیر پروتکل به کیف پول اختصاصی‌ اکسبیتو (درصورتی‌که NEAR را در کیف پول اکسبیتو نگهداری می‌کنید، نیازی به انتقال آن نیست.)


5_ ثبت سفارش فروش ارز نیر پروتکل در صرافی اکسبیتو


6_ پس از فروش نیر پروتکل، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در اکسبیتو منتقل می‌شود. حالا شما به‌راحتی و با سرعت می‌توانید تسویه حساب آنی را انجام داده و وجه حاصل از فروش NEAR را از اکسبیتو برداشت نمایید.


تسویه حساب آنی نیر پروتکل (NEAR) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

تسویه حساب آنی نیر پروتکل (NEAR) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

پس از فروش نیر پروتکل می‌توان برای تسویه حساب آنی در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو اقدام کرد. صرافی اکسبیتو تسویه حساب آنی را توسط 14 بانک معتبر کشور تا سقف 50 میلیون تومان در روز انجام می‌دهد. همچنین، امکان تسویه حساب آنی در صرافی اکسبیتو به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته وجود دارد. پس از ثبت تسویه حساب آنی در اکسبیتو، بین 3 ثانیه تا یک دقیقه بعد، وجه مورد نظر به حساب شما واریز خواهد شد.


اگر در هریک از مراحل خرید و فروش نیر پروتکل یا سایر ارزهای دیجیتال با مشکل مواجه شدید، می‌توانید به بخش سوالات متداول اکسبیتو مراجعه نمایید. همچنین، همکاران ما در واحد پشتیبانی اکسبیتو به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته به‌صورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما هستند.