خرید ارز دیجیتال تون کوین | فروش Toncoin | قیمت TON
برخی از پروژههای کریپتو بهعنوان راهحل مقیاسپذیری لایه ۲ برای بلاکچینهای از پیش موجود ساخته شدهاند (مانند راهحلهای لایه دوم شبکه اتریوم)؛ اما برخی دیگر از پروژهها، شبکه خود را ایجاد میکنند و در رده شبکههای لایه ۱ طبقهبندی میشوند. شبکه ارز دیجیتال تون کوین، یکی از شبکههای لایه 1 در بلاک چین است که در این مطلب به بررسی آن خواهیم پرداخت. این پروژه در ابتدا توسط بنیانگذاران پیامرسان تلگرام مطرح شد. بنابراین اگر به تلگرام علاقه دارید، به احتمال زیاد نام تون کوین را نیز شنیدهاید. با اینکه امروزه این پروژه از مدیریت سازندگان تلگرام خارج شده؛ اما همچنان طرفداران خاص خود را دارد. اگر مایل به دانستن بیشتر درباره تون کوین (Toncoin) هستید، با ما همراه باشید.
قیمت ارز دیجیتال تون کوین TON
ارز دیجیتال تون کوین (TON) برای اولینبار در تاریخ 26 آگوست 2021 با قیمت 0.41 دلار وارد بازار شد. این ارز دیجیتال در چند ماه اول عرضه خود رشد ثابتی داشت؛ اما در نهایت، در 12 نوامبر 2021، توانست بالاترین قیمت خود را با 5.84 دلار ثبت کند. تون کوین پس از اینکه به بالای 5 دلار رسید، دوباره روندی نزولی در پیش گرفت. تون کوین تا 19 دسامبر 2022 در حدود 2.65 دلار معامله میشد و درحالحاضر (اکتبر 2023) این رمزارز با نرخ 2.03 دلار خرید و فروش میشود.
خرید و فروش ارز دیجیتال تون کوین (TON) در ایران
برحسب دادههای موجود در وبسایت جامع کوین مارکت کپ (CoinMarketCap)، ارز دیجیتال تون کوین (TON) در برخی از صرافیهای مشهور جهان معامله میشود. ازجمله این صرافیها میتوان کوکوین (KuCoin)، بیت فینکس (Bitfinex)، پنکیک سواپ (PancakeSwap v2)، یونی سواپ (Uniswap v3)، اوکی اکسچنج (OKX) و گیت آی او (Gate.io) را نام برد. البته اغلب این صرافیها بهخاطر تحریمهای جهانی که علیه کشورمان وجود دارد، خدمات خود را به کاربران ایرانی ارائه نمیدهند. همچنین امکان خرید ریالی تون کوین در صرافیهای خارجی وجود ندارد. بنابراین کاربران ایرانی میتوانند برای خرید مستقیم ریالی تون کوین به صرافیهای داخلی مراجعه کنند.
امکان خرید و فروش ارز دیجیتال تون کوین در صرافی ایرانی اکسبیتو فراهم شده است. کاربران ایرانی میتوانند TON را با بهترین قیمت و کمترین کارمزد از این صرافی خریداری نمایند. یکی دیگر از مزایای خرید رمزارز در صرافی اکسبیتو، امکان استفاده از بازارهای ریالی و تتری آن است. علاوهبر آن، شما میتوانید با 3 روش «خرید و فروش محدود»، «خرید و فروش فوری» و «سواپ» ارز دیجیتال TON را در صرافی اکسبیتو معامله کنید.
تون کوین (Toncoin) چیست؟
تون کوین (Toncoin) یک شبکه بلاک چین لایه 1 غیرمتمرکز است. این شبکه در ابتدا با نام شبکه باز تلگرام (Telegram Open Network) توسط تیم پلتفرم پیام رسان تلگرام (Telegram) توسعه یافت؛ اما پس از فروش فوقالعاده عرضه اولیه تون کوین، این پروژه با مشکل روبهرو شد و در نهایت، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) آن را تأیید نکرد. از همین رو، توسعهدهندگان اولیه تون کوین آن را واگذار کردند. این پروژه در سال 2020 از شبکه باز تلگرام (Telegram Open Network) به شبکه باز یا اوپن نتورک (The Open Network) تغییر نام پیدا کرد. در وصف بیشتر ماهیت کنونی این پروژه میتوان گفت:
1_ اوپن نتورک (The Open Network) یک شبکه بلاک چین جامعهمحور با معماری انعطافپذیر است که روی خدمت به مصرفکننده معمولی تمرکز دارد.
2_ اوپن نتورک (The Open Network) از الگوریتم اجماع اثبات سهام (PoS) استفاده میکند.
3_ تون کوین برای رسیدگی به نیازهای میلیونها کاربر و امکان انجام آسان تراکنشها توسعه داده شد.
4_ تون کوین بهعنوان یک پروژه چند بلاک چینی انعطافپذیر میتواند میلیونها تراکنش در ثانیه را با قراردادهای هوشمند تورینگ کامل (Turing Complete) پردازش کند.
5_ تون کوین یک پروژه چند زنجیرهای با پشتیبانی کلی از تمام تراکنشها است.
6_ ارز دیجیتال تون کوین با نماد (TON) در بازار کریپتو شناخته میشود که مخفف دِ اوپن نتورک (The Open Network) است.
با توجه به آنچه گفته شد، میتوان فهمید که رمزارز تون کوین، پروژهای برای انجام تراکنشهای سریع در بین بلاک چینهای مختلف است. همچنین، اوپن نتورک مقیاسپذیری بالایی داشته و بسیار قابل اعتماد است.
تون کوین (Toncoin) چگونه کار میکند؟
تون کوین به دلیل استفاده از چند شبکه بلاک چین، از مقیاسپذیری بالایی برخوردار است. این شبکه همچنین از زنجیرههای کاری (Workchain) و شاردینگ (Shardchain) پویا پشتیبانی میکند. در ادامه ضمن بررسی این زنجیرهها، به بررسی سایر بخشهای تون کوین در شبکه اوپن نتورک خواهیم پرداخت.
مسترچین (Masterchain)
زنجیره مستر یا مسترچین، زنجیره اصلی شبکه اوپن نتورک است. این زنجیره بهعنوان مسئول رسیدگی به تمام دادههای مهم و حیاتی تون کوین مانند پارامترها و مقادیر فعلی شناخته میشود؛ این اطلاعات شامل آدرس اعتبارسنجیها و مقدار سهام برای اعتبارسنجیها است. علاوهبر آن، مسترچین تمام دادههای ورکچینها (Workchains) و شاردچینهای (Shardchain) دیگر را نیز نشان میدهد.
ورک چین (Workchain)
ورک چین یا زنجیره کاری، تمام اطلاعات تراکنشها و قراردادهای هوشمند مختلفی را که ثبت میشوند، در بر میگیرد. ورک چینها در سراسر شبکه اوپن نتورک وجود دارند. هر ورک چین میتواند قوانین متفاوتی داشته باشد. این بدان معناست که آدرسها و فرمتهای مختلف تراکنشها و همچنین، ماشینهای مجازی (VM) متفاوت به قراردادهای هوشمند خاصی اختصاص داده شدهاند. به همین دلیل است که میتوان بلاک چین تون کوین را یک شبکه ناهمگن نامید. در شبکههای ناهمگن (Heterogeneous Network - HetNet) سیستمها و شبکههای مختلف و متفاوت میتوانند با هم ارتباط داشته باشند.
شاردچین (Shardchain)
شاردچین به زیرمجموعههایی از ورکچینها گفته میشود که خصوصیات ورکچین را حفظ میکنند. در واقع، این یک نوع توسعه بلاک چین بهصورت عمودی است. در عمل، هر بلوک از مسترچین به یک ورکچین تبدیل میشود که حاوی تمام اطلاعات تراکنش است. تون کوین تقریباً هر 5 ثانیه یک بلوک جدید روی هر شاردچین و مستر چین ایجاد میکند. بلوکهای جدید در همه شاردچینها بهطور همزمان ایجاد میشوند؛ اما ساخت بلوک جدید در مسترچین یک ثانیه بیشتر طول میکشد، چراکه باید حاوی هشهای آخرین بلوکهای همه شاردچین باشد.
شبکه بلاک چین تون کوین یکی از معدود پروژههای واقعاً مقیاس پذیر در صنعت کریپتو محسوب میشود. این شبکه بهصورت بالقوه میتواند تا 232 زنجیره کاری یا ورکچین را در خود جای دهد. هرکدام از این زنجیرهها میتوانند به حداکثر 260 زنجیره خُردشده یا شارد با ارتباطات متقاطع و زنجیرهای فوری تقسیم شوند. همه اینها با هم، منجر به انجام میلیونها تراکنش در ثانیه میشوند که شبکه ارز دیجیتال تون کوین را تبدیل به یک شبکه بسیار سریع و مقیاسپذیر میکنند.
راههای کسب درآمد از شبکه ارز دیجیتال تون کوین (Toncoin)
دو راه برای کسب درآمد غیرفعال از شبکه اوپن نتورک وجود دارد. افرادی که قصد فعالیت مستقیم را در شبکه ارز دیجیتال تون کوین دارند، میتوانند از این دو شیوه استفاده کنند:
1_ ولیدیتور (Validator)
اعتبارسنجها یا ولیدیتورها به افرادی گفته میشوند که از اعتبارسنجی تراکنشها در شبکه تون کوین سود کسب میکنند. اولین شرط لازم برای اعتبارسنج شدن، داشتن سختافزاری با کارایی بالا و اینترنت پرسرعت است. درحالحاضر، کاربران باید 600000 تون کوین را برای اعتبار سنجی در این شبکه قفل کنند. این الزامات سبب میشوند تا از شبکه در برابر هکرهایی که ممکن است سعی در دستکاری سیستم را داشته باشند، محافظت شود. اگر کسی بخواهد در این شبکه تقلب کند، سهام او بهطور جزئی یا کامل از بین خواهد رفت.
2_ نامینیتور (Nominator)
نامینیوتورها افرادی هستند که داراییهای خود را جمع میکنند و آنها را به اعتبارسنجها قرض میدهند. بنابراین نامینیتورها بخشی از پاداش اعتبارسنجها یا ولیدیتورها را ازآن خود میکنند. وقتی پاداشها در شبکه صادر شدند، بهصورت مساوی بین اعضای شبکه توزیع میشوند. این سیستم تضمین میکند که توکنهایی که به اعتبارسنجها سپرده شدهاند، فقط برای اعتبارسنجی استفاده میشوند؛ بنابراین توزیع پاداشها صادقانه است. این فرایند، کسب درآمد از شبکه اوپن نتورک را برای کاربران معمولی آسان میکند. کسانیکه 600000 تون کوین برای تبدیل شدن به ولیدیتور ندارند، میتوانند با تعداد تون کوینهای کمتر، به نامینیتور تبدیل شوند و از این شبکه سود بگیرند.
اگر کاربری امکان فعالیت مستقیم در شبکه ارز دیجیتال تون کوین را نداشته باشد، میتواند بهصورت غیرمستقیم از آن درآمد داشته باشد. این دسته از کاربران همان تریدرهایی هستند که در صرافیهای مختلف، ارز دیجیتال تون کوین (TON) را خرید و فروش میکنند. آنها از نوسانات قیمت بازار، برای سود گرفتن از ارز دیجیتال تون کوین بهره میگیرند.
بنیانگذاران تون کوین (Toncoin) چه افرادی هستند؟
تون کوین در اصل توسط دو برادر روسی به نامهای پاول دوروف (Pavel Durov) و نیکلای دوروف (Nikolai Durov) در سال 2018 راهاندازی شد. این دو برابر، توسعهدهندگان پیامرسان تلگرام هستند. تلگرام قصد داشت یک توکن زنجیرهای به نام «Gram» و یک پلتفرم برای برنامههای غیرمتمرکز (dApps) ایجاد کند. وقتی گرام «Gram» معرفی شد، توجه زیادی را به خود جلب کرد که منجر به ایجاد دردسر برای این پروژه شد. در آن زمان تلگرام ۱.۷ میلیارد دلار برای توسعه این پروژه جمعآوری کرد. تلگرام نمیخواست که این توکن از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) بهعنوان یک سهام در نظر گرفته شود؛ اما این آژانس سرمایهگذاران اولیه را پذیرهنویس میدید و Gram را یک اوراق بهادار اعلام کرد. در نهایت، توسعه این توکن توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) ممنوع شد. یعنی SEC ارز دیجیتال «Gram» را بهعنوان اوراق بهادار در نظر گرفت و انتشار این توکن را ممنوع کرد.
پاول دوروف در دادگاه با SEC به مبارزه پرداخت؛ اما در نهایت پرونده را باخت. برادران دوروف شروع به بازگرداندن 1.2 میلیارد دلار به سرمایه گذاران اولیه کردند و از این پروژه جدا شدند. آنها همچنین 18.5 میلیون دلار جریمه پرداخت کردند. بهاینترتیب، پروژهای که برادران دوروف راهاندازی کرده بودند، به علاقهمندان و طرفداران این پروژه واگذار شد. از آن زمان، بنیاد نیوتون (New TON) که گروهی از حامیان پروژه و یک جامعه مستقل از مشتاقان آن بودند، هدایت آن را بر عهده گرفتند. نهایتاً در سال 2021 ارز دیجیتال گرام به ارز دیجیتال تون (TON) تغییر نام پیدا کرد.
ارتباط کنونی تون کوین (Toncoin) و تلگرام
تیم توسعهدهنده تلگرام که سازندگان اولیه تون کوین بودند، بهصورت کامل از این پروژه خارج شدهاند. درحالحاضر بنیاد TON جدا از تلگرام فعالیت میکند؛ اما هنوز هم ارتباط بسیار گستردهای بین تلگرام و تون کوین برقرار است. این ارتباط از طریق پلتفرم فرگمنت (fragment.com) ایجاد میشود. فرگمنت یکی از پلهای ارتباطی بین تون کوین و تلگرام است. این پلتفرم امکانات خاصی از جمله موارد زیر را برای کاربران فراهم میکند:
1_ مینت کردن نامهای کاربری تلگرام و تبدیل آنها به توکنهای غیرقابل تعویض (NFTs)
2_ معامله نام کاربری در تلگرام
3_ معامله شمارههای ناشناس تلگرام
4_ خرید و گیفت تلگرام پریمیوم
فرگمنت سبب شده تا فعالیت در تلگرام با فعالیت در بازار کریپتو و توکنهای غیرقابل تعویض (NFTs) ادغام شود.
توکنهای غیرقابل تعویض در تون کوین (Toncoin)
بیش از 50 مجموعه توکنهای غیرقابل تعویض (NFTs) مطرح و چندین بازار انافتی معتبر در تون کوین وجود دارند. از جمله مشهورترین بازارهای NFT در تون کوین میتوان موارد زیر را نام برد:
1_ گِتجمز (Getgems.io)
2_ تون دایمندز (TON Diamonds)
3_ دیسینتر (Disintar.io)
در پلتفرمهای فوق میتوان با استفاده از ارز دیجیتال «TON» به خرید NFTهای مختلف پرداخت. البته تون کوین یک سرویس به نام استیکر فیس (StickerFace) دارد که به شما امکان میدهد تا آواتار NFT خود را ایجاد کنید. این آواتار را میتوان در طیف گستردهای از بازیها و برنامههای شبکه TON مورد استفاده قرار داد. هر NFT در TON یک قرارداد هوشمند جداگانه است. کارمزدها و هزینههای TON در مقایسه با اتریوم که اغلب بهطور نجومی بالا هستند، بسیار پایینتر است. بنابراین، هزینه مینت (ضرب کردن) یا انجام هر عملیات مرتبط با NFT در تون کوین بسیار ارزانتر تمام میشود.
چه چیزی تون کوین (Toncoin) را منحصربهفرد میکند؟
پروژههای پرطرفدار در بازارهای ارزهای دیجیتال، ویژگیهای خاص و منحصربهفردی را در بر میگیرند. این موضوع در مورد پروژه ارز دیجیتال تون کوین نیز صدق میکند. از جمله عواملی که سبب منحصربهفرد شدن این پروژه شدهاند، میتوان موارد زیر را بیان کرد:
1_ توسعه بر اساس شاردینگ (sharding)
شبکه ارز دیجیتال تون کوین ساختار چند سطحی دارد که بر اساس اصل شاردینگ توسعه یافته است. این اصل از چندین زیرشبکه در یک بلاک چین استفاده میکند؛ جایی که هر قسمت یا شارد هدف خاصی دارد. در این شبکه، هر شارد منحصربهفرد بوده و حاوی دادههای خاص خود است. به همین دلیل، این پروژه، پتانسیل کاهش تأخیر، جلوگیری از تجمع بلوکهای تأییدنشده و سرعت بخشیدن به فرایند تراکنش را دارد.
2_ بلاک چین عمودی خود ترمیم (Self-healing Vertical Blockchain)
شبکه ارز دیجیتال تون کوین دارای یک ویژگی خاص به نام سازوکار بلاک چین عمودی خود ترمیم کننده است. این سازوکار، شبکه اوپن نتورک را به یک شبکه قابل اعتماد، سریع، خودسازگار و مقیاسپذیر تبدیل میکند.
3_ خدمات مختلف تون کوین
شبکه تون کوین خدمات مختلفی را ارائه میکند. هریک از این خدمات سبب میشوند تا فعالیت در این شبکه برای توسعهدهندگان و کاربران جذابتر شود. ازجمله خدمات شبکه ارائهدهنده تون کوین میتوان موارد زیر را نام برد:
تون والت (TON Wallets)
بیش از 30 کیف پول مختلف در تون کوین وجود دارند. کیف پولهای اختصاصی شبکه تون کوین بهصورت حضانتی (Custodial) و غیرحضانتی (Non-custodial) در دسترس قرار میگیرند. این کیف پولها یک عملکرد کیف پول داخلی را که برای انتقال وجوه و تعامل با خدمات پلتفرم طراحی شده، ارائه میکنند. استفاده از این کیف پولها به انتقال وجه کمک میکند و به کاربران اجازه میدهد با خدمات پلتفرم تعامل داشته باشند. مشهورترین کیف پول تون کوین، تون کیپر (Tonkeeper) است.
تون سرویس (TON Services)
تون سرویس به توسعهدهندگان این امکان را میدهد که نرمافزارهای غیرمتمرکز (dApps) مختلف را ایجاد کنند. کاربران نیز میتوانند از طریق یک رابط کاربرپسند، به برنامههای شخص ثالث این سیستم دسترسی داشته باشند.
تون استوریج (TON Storage)
کاربران با استفاده از تون استوریج میتوانند کیف پول خود را توسط یک کلید خصوصی رمزنگاریشده، ایمن کنند.
تون پراکسی (TON Proxy)
تون پراکسی از تمام اجزای پلتفرم استفاده کرده و به مشتریان اجازه میدهد تا از طریق VPNهای غیرمتمرکز به شبکه بلاک چین TON دسترسی داشته باشند. این سرویس به کاربران امکان میدهد که از سانسور اجتناب کنند و بهراحتی به برنامههای کاربردی (dApps) مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.
تون دیاناس (TON DNS)
تون دیاناس (سیستم نامهای غیرمتمرکز) این امکان را برای وبسایتهای سنتی فراهم میکند تا در شبکه TON کار کنند. این سرویس همچنین به کاربران اجازه میدهد تا نامهایی کوتاه و قابل خواندن تنظیم کنند.
تون موبایل (TonMobile)
تون موبایل سرویسی است که به کمک آن میتوان از یک سیمکارت مجازی و امن استفاده کرد.
صرافیهای غیرمتمرکز
بیش از ۵ صرافی غیرمتمرکز در شبکه ارز دیجیتال تون کوین فعالیت میکنند. ازجمله این صرافیها میتوان استونفای (STON.fi) و دیداست (DeDust.io) را نام برد.
موارد فوق، وجوه برتری و ارزشمندی شبکه ارز دیجیتال تون کوین هستند. این پروژه با توجه به معماری باز و پویایی که دارد، میتواند در آینده برای توسعه پروژههای دیفای نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
ارز دیجیتال تون کوین (TON) چیست؟
تون کوین با نماد اختصاری (TON)، ارز دیجیتال بومی و اختصاصی شبکه اوپن نتورک است. توکن «TON» چندین نقش مهم در بلاک چین Toncoin ایفا میکند که به قرار زیر هستند:
پرداخت هزینه تراکنش
توکن «TON» تنها توکنی است که برای پرداخت بیشتر تراکنشها در بلاک چین و بین بلاک چینها پذیرفته میشود. هر کسی که از شبکه Toncoin استفاده میکند، باید برای پردازش تراکنشها از توکن «TON» استفاده کند (درست مانند کاربرانی که در بلاک چین اتریوم هزینه گس این شبکه را با ETH پرداخت میکنند). ارز دیجیتال (TON) همچنین برای ذخیرهسازی دادهها در بلاک چین Toncoin و برای نامهای دامنه مبتنی بر بلاک چین مورد استفاده قرار میگیرد.
حاکمیت
توکن «TON» یک توکن حاکمیتی است. یعنی دارندگان این توکن میتوانند در توسعه این پلتفرم نقش داشته باشند. آنها میتوانند با استفاده از رأیگیری، در تصمیمات آینده این شبکه مشارکت کنند. اولین رأیگیری Toncoin در فوریه 2023 انجام شد؛ زمانی که کاربران رأی به مسدود کردن TON موجود در کیف پولهای استخراج غیرفعال دادند. در نتیجه این رأیگیری، نزدیک به 20 درصد از عرضه Toncoin به مدت 4 سال قفل شده است.
استیکینگ
با توجه به اینکه شبکه ارز دیجیتال تون کوین از الگوریتم اجماع اثبات سهام (PoS) استفاده میکند، دارندگان توکن TON میتوانند داراییهای خود را استیک کنند. در واقع، سرمایهگذاران تون کوین میتوانند توکنهای (TON) خود را برای اعتبارسنجی تراکنشها در شبکه به اشتراک بگذارند. استیکینگ تون کوین درحالحاضر از طریق شبکه یا چندین صرافی بزرگ از جمله بایننس (Binance) در دسترس قرار دارد. سرمایهگذاران با قفل کردن توکنهای خود در عمل استیکینگ، از شبکه پاداش میگیرند.
علاوهبر موارد فوق، امکان خرید TON یا خرید و فروش تون کوین در بازار آزاد نیز فراهم است. یعنی میتوان خارج از پلتفرم تون کوین، ارز دیجیتال TON را در صرافیهای رمزارزی مختلف معامله کرد. تریدرها از نوسانات بازار برای سود گرفتن از این توکن استفاده میکنند.
توکنومیک ارز دیجیتال تون کوین TON
در مجموع حدود 5 میلیارد (5،000،000،000) توکن TON ایجاد شده که از این مقدار، حدود 4،983،944،249 واحد آن در گردش قرار دارند. قبلاً تون کوین از الگوریتم اثبات کار استفاده میکرد و قابل استخراج بود؛ اما این روند با تغییرات این پروژه و کنارهگیری توسعهدهندگان آن، تغییر کرد و به اثبات سهام رسید. امروزه ماینرها آخرین Toncoin را از قراردادهای هوشمند PoW Giver استخراج کردهاند که پایان مرحله توزیع اولیه توکن است.
بهصورت کلی، مسیر تون کوین در وبسایت رسمی آن به این شکل عنوان شده است:
1_ نوامبر 2019، شبکه باز تلگرام (testnet2) راه اندازی شد. توکنهای 5b ضرب شده و کسر کوچکی (1.45٪) بین توسعهدهندگان توزیع شدند.
2_ مه 2020، پس از اینکه کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، تلگرام را از صدور «Gram» برای سرمایهگذاران منع کرد، تلگرام کار خود را بر روی اکوسیستم TON به اتمام رساند. توکنهای « testnet2» در 20 قرارداد هوشمند «Proof of Work Giver» قرار گرفتند.
3_ مه 2021، با اکثریت رأی شرکتکنندگان شبکه، « testnet2» به شبکه اصلی ارتقا یافت و توزیع کوینها توسط قراردادهای «Proof of Work Giver» همچنان ادامه داشت.
4_ ژوئن 2022، پس از توزیع اولیه، TON وارد مرحله جدیدی شد و تعداد اعتبار سنجها و کوینهای درگیر در اعتبارسنجی را افزایش داد که منجر به تقویت پایداری و امنیت شبکه شد.
مزایا و معایب (Toncoin) کدامند؟
ممکن است به سرمایه گذاری روی تون کوین علاقه پیدا کرده باشید؛ اما زمانی میتوانید تصمیمگیری درستی در مورد این پروژه داشته باشید که اطلاعات کاملی درباره آن کسب کنید. برای این منظور میتوانید مزایا و معایب تون کوین را در جدول زیر مشاهده کرده و آنها را مورد بررسی قرار دهید:
ارز دیجیتال تون کوین (TON) را کجا ذخیره کنیم؟
پس از خرید ارز دیجیتال تون کوین (TON)، به یک کیف پول برای نگهداری آن نیاز دارید. در انتخاب کیف پول مناسب برای این رمزارز، باید به نکاتی همچون کارمزد، شبکهی انتقال، امنیت و... توجه داشته باشید. از جمله کیف پولهایی که میتوانید از آنها برای نگهداری تون کوین استفاده کنید، میتوان موارد زیر را نام برد:
- لجر (Ledger)
- تون کیپر (Tonkeeper)
- تون هاب (Tonhub)
- تون والت (TON Wallet)
- متامسک (Metamask)
- تراست والت (Trust Wallet)
- کیف پول اختصاصی صرافی اکسبیتو
میبینید که پروژه تون کوین دارای چند کیف پول اختصاصی است؛ درحالیکه در کیف پولهای عمومی همچون تراست والت و متامسک نیز میتوان این توکن را نگهداری کرد. علاوهبر آن، شما میتوانید تون کوین را در کیف پول اختصاصیتان در صرافی اکسبیتو نیز ذخیرهسازی کنید. کیف پول اکسبیتو امنیت بسیار بالایی دارد و به شما کمک میکند تا هزینهی انتقال ارزهای دیجیتال را کاهش دهید.
خرید ارز دیجیتال تون کوین (TON) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو
خرید TON در صرافی اکسبیتو با کمترین قیمت و با سرعت بسیار بالایی انجام میشود. برای خرید TON در صرافی اکسبیتو، باید چنین مراحلی را طی کنید:
1_ ثبتنام در صرافی اکسبیتو و ایجاد حساب کاربری در آن
2_ ورود به حساب کاربریتان در صرافی اکسبیتو و تکمیل مراحل احراز هویت
(احراز هویت صرافی اکسبیتو در دو مرحله انجام میشود. مرحلهی اول که تنها 1 دقیقه طول میکشد، به شما اجازه خرید و فروش TON و دیگر ارزهای دیجیتال را میدهد. مرحلهی دوم نیز برای دسترسی به امکانات پیشرفتهتر این صرافی در نظر گرفته شده است. برای کسب اطلاع بیشتر میتوانید به بخش احراز هویت اکسبیتو مراجعه نمایید.)
3_ ثبت اطلاعات حساب یا کارت بانکی برای واریز پول (واریز پول در اکسبیتو بهصورت نامحدود انجام میشود.)
4_ برای خرید ریالی تون کوین باید مبلغ مورد نظر را به حساب صرافی اکسبیتو واریز کنید. برای خرید تتری TON نیز باید مقدار تتر مد نظرتان را به کیف پول خود در اکسبیتو انتقال دهید.
5_ پس از ثبت سفارش و خرید ارز دیجیتال تون کوین، مقدار TON مورد نظر به کیف پول شما در صرافی اکسبیتو منتقل میشود. شما میتوانید تون کوینهای خود را در داشبورد حساب کاربریتان مشاهده کنید.
فروش ارز دیجیتال تون کوین (TON) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو
شما میتوانید از طریق صرافی اکسبیتو برای فروش ارزهای دیجیتال خود اقدام کنید. پس از فروش تون کوین در این صرافی، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما منتقل میشود. سپس، شما میتوانید با تسویه حساب آنی، بهراحتی وجه خود را از اکسبیتو برداشت کنید. برای فروش TON در صرافی اکسبیتو، باید مراحل زیر طی شوند:
1_ ثبتنام و ایجاد حساب کاربری در صرافی اکسبیتو
2_ ورود به حساب کاربری اکسبیتو و تکمیل مراحل احراز هویت
3_ ثبت کردن اطلاعات حساب یا کارت بانکی برای واریز پول
4_ انتقال ارز دیجیتال تون کوین به کیف پول اختصاصی اکسبیتو (درصورتیکه TON را در کیف پول اکسبیتو نگهداری میکنید، نیازی به انجام این مرحله ندارید.)
5_ ثبت سفارش فروش تون کوین در اکسبیتو
6_ پس از فروش TON، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در اکسبیتو منتقل میشود. حالا بهراحتی و با سرعت زیادی میتوانید تسویه حساب آنی را انجام داده و وجه خود را از اکسبیتو برداشت کنید.
تسویه حساب آنی تون کوین (TON) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو
وقتی برای خرید و فروش تون کوین روی صرافی اکسبیتو حساب میکنید، پس میتوانید از سیستم تسویه حساب آنی آن بهره ببرید. صرافی اکسبیتو تسویه حساب آنی را توسط 14 بانک معتبر کشور تا سقف 50 میلیون تومان در روز انجام میدهد. همچنین، امکان تسویه حساب آنی در صرافی اکسبیتو بهصورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته فراهم است. وقتی شما درخواست تسویه حساب آنی را در اکسبیتو ثبت میکنید، 3 ثانیه تا یک دقیقه بعد، وجه مورد نظرتان به حساب شما واریز میشود.
اگر در هریک از مراحل خرید و فروش تون کوین (TON) یا حتی دیگر ارزهای دیجیتال در اکسبیتو با مشکلی مواجه شدید، به بخش سؤالات متداول اکسبیتو مراجعه کنید. در ضمن، همکاران ما در تیم پشتیبانی اکسبیتو بهصورت 24 ساعته و تمام روزهای هفته پاسخگوی سؤالات و ابهامات شما هستند. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتوانید از طریق منوی گفتگوی آنلاین پایین صفحه، بهصورت آنلاین با کارشناسان اکسبیتو صحبت کنید.