خرید ارز دیجیتال دلار بایننس | فروش Binance USD | قیمت BUSD

اگرچه بازار ارزهای دیجیتال به‌عنوان یک بازار با نوسان‌های زیاد شناخته می‌شود، اما ارزهای دیجیتالی که از نوع استیبل کوین (Stablecoin) هستند، قیمت نسبتاً ثابتی دارند؛ بنابراین ضمن داشتن کاربردهای خاص در شبکه‌های بومی خود، گزینه‌های ایده‌آلی برای ذخیره ارزش و مبادله ارزهای دیجیتال به حساب می‌آیند. یکی از استیبل کوین‌های مشهور در دنیای کریپتو، با عنوان بایننس کوین (Binance USD) شناخته می‌شود که با مشارکت صرافی بزرگ بایننس (Binance) ارائه شده و وزارت خدمات مالی ایالت نیویورک (NYDFS) نیز آن را تأیید کرده بود اما بعدها توسط همین نهادهای نظارتی با مشکلات قانونی روبه‌رو شد. در این مطلب، ضمن بررسی ماهیت و نحوه کارکرد رمز ارز دلار بایننس، مشکلات قانونی دلار بایننس، نحوه خرید دلار بایننس و عوامل مؤثر بر قیمت دلار بایننس تا فوریه 2024 را بررسی خواهیم کرد.


❌این رمزارز در تاریخ 20 مهر 1402 از لیست ارزهای قابل معامله در اکسبیتو حذف شد و امکان خرید و فروش BUSD یا تبدیل سریع آن در اکسبیتو وجود ندارد.❌



قیمت ارز دیجیتال دلار بایننس BUSD

استیبل کوین دلار بایننس (BUSD) برای اولین‌بار در تاریخ 20 سپتامبر 2019 با نرخ حدود 1.0014 دلار در بازار کریپتو قرار گرفت. این ارز دیجیتال بالاترین قیمت تاریخی خود را در 19 نوامبر 2019 با نرخ 1.0152 دلار تجربه کرد. رمز ارز BUSD تا فوریه 2020 در محدوده یک دلار معامله شد؛ اما در فوریه به زیر یک دلار سقوط کرد و کمترین قیمت خود را در مارس 2020 با نرخ 0.8861 دلار به نمایش گذاشت. دلار بایننس خیلی زود توانست به قیمت یک دلار برگردد؛ این ارز دیجیتال تا پایان سال 2021 در محدوده 0.9 و 1.0005 دلار در نوسان بود تا اینکه در سپتامبر 2023 توانست به قیمت 1.0035 دلار برسد. دلار بایننس (BUSD) درحال‌حاضر (ژانویه 2024) با قیمت حدود 0.9998 دلار در صرافی‌ها معامله می‌شود. می‌بینید که BUSD بین 0.8 تا 1.01 دلار در نوسان بوده؛ چراکه ماهیت استیبل کوین‌هایی همچون دلار بایننس، برابری با قیمت دلار آمریکا است.


خرید و فروش ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) در ایران

خرید و فروش ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) در ایران

برحسب اطلاعات ثبت‌شده در وب‌سایت جامع کوین مارکت کپ (Coinmarketcap)، ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) در بهترین صرافی‌های جهان معامله می‌شود. ازجمله‌ی این صرافی‌ها می‌توان بایننس (Binance)، کوین بیس (Coinbase)، کوکوین (KuCoin)، بای بیت (Bybit)، اچ تی ایکس (HTX)، کراکن (Kraken) و یونی سواپ (Uniswap) را نام برد. کاربران ایرانی به‌خاطر تحریم‌‌ها، نمی‌توانند از صرافی‌های خارجی نامبرده استفاده کنند؛ به همین دلیل، اغلب این افراد، خرید دلار بایننس را از طریق صرافی‌های داخلی انجام می‌دهند. در همین راستا، رمز ارز دلار بایننس (BUSD) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو قابل معامله است. می‌توان یکی از اصلی‌ترین مزایای خرید ارز دیجیتال از اکسبیتو را معامله در بازارهای ریالی و تتری این صرافی با بهترین قیمت و کمترین کارمزد در نظر گرفت. شما می‌توانید برای خرید دلار بایننس در صرافی اکسبیتو از سه روش زیر استفاده کنید:


1_ خرید و فروش محدود


2_ خرید و فروش فوری


3_ سواپ


دلار بایننس (Binance USD) چیست؟

دلار بایننس (Binance USD) چیست؟

دلار بایننس (Binance USD) یکی از استیبل کوین‌های با پشتوانه دلار آمریکا است که قیمت آن به‌صورت 1:1 با دلار آمریکا (USD) برابری می‌کند؛ به این معنی که به ازای هر BUSD که در گردش قرار بگیرد، یک دلار آمریکا در حساب بانکی به‌عنوان ذخیره نگهداری می‌شود؛ این ذخیره دلاری سبب خواهد شد تا قیمت BUSD از نوسانات پی‌در‌پی و شدید در امان بماند. در وصف بیشتر ماهیت دلار بایننس می‌توان گفت:


1_ دلار بایننس که با نماد «BUSD» شناخته می‌شود، استیبل کوینی است که با همکاری صرافی بایننس ایجاد شده و به‌عنوان یک رقیب برای سایر استیبل کوین‌های با پشتوانه فیات مانند تتر (USDT) عمل می‌کند.


2_ استیبل کوین BUSD با استاندار «ERC-20» شبکه اتریوم ایجاد شده است، بنابراین با قراردادهای هوشمند مبتنی بر اتریوم سازگاری دارد؛ البته این توکن با استاندارد «BEP-2» بایننس نیز سازگار بوده و آن را می‌توان با قیمتی یکسان در زنجیره هوشمند اتریوم و بایننس استفاده کرد.


3_ دلار بایننس توانست در کمتر از 3 سال به ششمین ارز دیجیتال با رتبه برتر در بازار کریپتوکارنسی‌ها تبدیل شود و خود را به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین استیبل کوین‌های دارای پشتوانه فیات معرفی کند.


4_ استیبل کوین BUSD توسط دو نهاد بزرگ، یعنی صرافی بایننس (Binance) و شرکت متولی ارزهای دیجیتال پکسوس (Paxos) تأسیس شده و سپس توسط وزارت خدمات مالی ایالت نیویورک (NYDFS) مورد تأیید قرار گرفته است.


5_ شرکت پکسوس به‌عنوان یک متولی ارزهای دیجیتال، مسئول نگهداری ذخایر دلار برای پشتیبانی از توکن‌های استیبل کوین BUSD می‌باشد.


6_ ضرب توکن‌های جدید دلار بایننس در سال 2023 متوقف خواهد شد و دارندگان این توکن می‌توانند توکن‌های خود را تا فوریه 2024 بازخرید کنند.


دلار بایننس BUSD چگونه کار می کند؟

دلار بایننس (Binance USD) چگونه کار می‌کند؟

بایننس (Binance) یکی از بزرگترین صرافی‌های ارز دیجیتال با توجه به حجم معاملاتش است، بنابراین یک رویکرد استراتژیک برای تولید یک استیبل کوین داشت تا بتواند جایگاه خود را بهتر تثبیت کند؛ این صرافی به کمک شرکت پکسوس توانست دلار بایننس (BUSD) را ایجاد نماید. عملکرد BUSD نسبتاً ساده است. در واقع BUSD از روش کاهش تورم استفاده می‌کند که تضمین‌کننده عرضه و ذخیره BUSD/USD در نسبت 1:1 خواهد بود. عملکرد این روش را می‌توان به‌ صورت‌ زیر بررسی کرد:


1_ هنگامی که BUSD خریداری می‌شود، معادل آن در شبکه ایجاد شده و معادل فیات آن نیز برای نگهداری به پکسوس پرداخت می‌شود.


2_ هنگامی که یک BUSD به پکسوس ارسال شود، پلتفرم زیرساخت بلاک چین متعاقباً توکن را می‌سوزاند و در هنگام درخواست سفارش فروش، معادل فیات را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.


به‌عنوان مثال، خرید BUSD به ارزش 1000 دلار منجر به ضرب 1000 توکن BUSD و افزایش 1000 دلاری در حساب‌های ذخیره می‌شود. از سوی دیگر، بازخرید 1000 BUSD باعث سوزاندن آن توکن‌ها و کاهش 1000 دلاری ذخیره دلار شده و این وجه، به شخصی که توکن‌ها را بازخرید کرده، تعلق می‌گیرد. در صورت وجود برخی تهدیدات امنیتی حیاتی، مانند هک، شرکت پکسوس این توانایی را دارد که انتقال، ایجاد یا تخریب توکن‌های BUSD را متوقف کند. اگرچه پکسوس ایجاد و نابودی توکن‌های BUSD را تحت کنترل دارد، قراردادهای هوشمند ERC-20 نیز توکن‌های BUSD را مدیریت می‌کنند. این قراردادهای هوشمند به تأمین امنیت فرایند کمک کرده، نیاز به اشخاص ثالث را از بین می‌برند و اعتماد به تراکنش‌ها را افزایش می‌دهند.


ایجاد و سوزاندن توکن‌های ‌BUSD

ایجاد و سوزاندن توکن‌های ‌BUSD

شرکت پکسوس (Paxos) به‌عنوان یک متولی ارزهای دیجیتال، مسئول نگهداری ذخایر دلار برای پشتیبانی از توکن‌های استیبل کوین BUSD است. پکسوس جدا از تضمین وثیقه، از یک‌سری مقررات برای کنترل فرایند ایجاد و سوزاندن توکن‌های دلار بایننس بهره می‌برد. پکسوس همچنین این حق را برای خود محفوظ داشته که در صورت هرگونه فعالیت غیرقانونی، حساب‌ها را مسدود کرده و وجوه را حذف کند. بایننس از طریق قراردادهای هوشمند، می‌تواند در صورت نیاز، توکن‌های جدید BUSD را ضرب کرده و کاری کند که توکن‌های جدیدی ایجاد شوند. البته این کار زمانی صورت می‌گیرد که پکسوس دلار آمریکا را به ذخایر واریز کند؛ سپس توکن‌های تازه ضرب‌شده به کیف پول مشتری ارسال می‌شوند.


نظارت بر BUSD

دپارتمان خدمات مالی نیویورک (NYDFS) دلار بایننس را مطابق با منشور اعتماد، نظارت و تنظیم می‌کند؛ این موضوع تضمین خواهد کرد که شرکت پکسوس از تمام قوانین بانکی قابل اجرای نیویورک در رویه‌های عملیاتی خود در مورد BUSD پیروی نماید. مقررات موجود از پکسوس می‌خواهند که ابزاری برای مسدود کردن حساب‌ها و پاک کردن مانده‌حساب‌های مسدودشده در صورت لزوم داشته باشد. این مقررات از طریق تابعی به نام «setLawEnforcementRole» رعایت می‌شوند که در صورت نیاز می‌توان از این تابع برای اعمال محدودیت‌های اداری در تأمین BUSD استفاده کرد؛ اما از آنجا که این قوانین برخلاف تمرکززدایی عمل می‌کنند، پکسوس ادعا می‌کند که این عملکرد تنها برای برآوردن الزامات مقررات و جلوگیری از فعالیت‌های غیرقانونی مانند تأمین مالی تروریسم و پولشویی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


بنیان‌گذاران دلار بایننس (Binance USD) چه افرادی هستند؟

بنیان‌گذاران دلار بایننس (Binance USD) چه افرادی هستند؟

دلار بایننس محصول مشترک شرکت آمریکایی پکسوس و صرافی بایننس است. تیم پکسوس به رهبری مدیرعامل و بنیان‌گذار این مجموعه‌، چارلز کاسکاریلا (Charles Cascarilla‌) و اشخاصی با پیشینه و تجربیات مختلفی از وال استریت (Wall Street) گرفته تا سیلیکون ولی (Silicon Valley) ایجاد شده و هدایت می‌شود. شرکت پکسوس (Paxos) در سال ۲۰۱۲ به‌عنوان یک شرکت فعال در زمینه تکنولوژی مالی شروع به کار کرد؛ این شرکت در واقع یک مؤسسه مالی صادر‌کننده دارایی‌های دیجیتالی است که در نیویورک استقرار دارد و توسط اداره خدمات مالی ایالت نیویورک نظارت می‌شود. پکسوس از بلاک چین برای ارائه محصولات «استیبل کوین به‌عنوان سرویس» (Stablecoin-as-a-Service) به شرکت‌های خارجی نیز استفاده می‌کند. پکسوس در ایجاد استیبل کوین‌هایی مانند پکس گلد (PAX Gold) با پشتوانه طلا موفق بوده است. پکسوس در سال 2019 دلار بایننس را با مشارکت صرافی بایننس راه‌اندازی کرد. در سپتامبر ۲۰۱۹، چانگ پنگ ژائو (Changpeng Zhao) بنیان‌گذار صرافی بایننس که پیش‌تر ارز دیجیتال بایننس کوین (BNB) را نیز ایجاد کرده بود، اعلام نمود که این شرکت درحال راه‌اندازی یک استیبل کوین جدید است. این توکن با مشارکت پکسوس توسعه یافت. ژائو اظهار داشت که توکن جدید به‌طور کامل توسط دلار آمریکا پشتیبانی خواهد شد و همین اتفاق هم افتاد. دلار بایننس به‌خوبی عمل کرده تا اینکه در سال 2023 این استیبل کوین به‌خاطر مسائل قانونی و ایراد نهادهای نظارتی با مشکل مواجه شد.


این نظریه وجود دارد که توکن‌های BUSD تا فوریه 2024 در پکسوس قابل بازخرید هستند، اما دیگر نمی‌توان آن‌ها را ضرب کرد. بایننس نیز به تدریج حمایت خود از استیبل کوین BUSD را متوقف می‌کند. اگرچه جزئیات مربوط به حذف قراردادهای دائمی BUSD هنوز در دست نیست، بایننس به کاربران خود اطمینان داده که می‌توانند دارایی‌های آتی BUSD خود را به سایر دارایی‌های پشتیبانی‌شده تبدیل کنند. دلیل اصلی تصمیم بایننس را می‌توان در نهادهای نظارتی آمریکایی جستجو کرد. شرکت پکسوس در 13 فوریه 2023 به‌خاطر مشکلات قانونی از پایان همکاری خود با بایننس در مورد استیبل کوین BUSD با پشتیبانی USD خبر داد که سبب واکنش بایننس نیز شد.


چه چیزی دلار بایننس را منحصر بفرد می کند ؟ BUSD

چه چیزی دلار بایننس (Binance USD) را منحصربه‌فرد می‌کند؟

یکی از جنبه‌های مهم استیبل کوین BUSD به این واقعیت اشاره دارد که توسط دپارتمان خدمات مالی نیویورک (NYDFS) تأیید و تنظیم می‌شود. در واقع دلار بایننس تنها ارز دیجیتالی است که توسط چنین نهاد رسمی مورد نظارت قرار می‌گیرد؛ این بدان معناست که این ارز دیجیتال تحت ممیزی ماهانه و استانداردهای نظارتی سختگیرانه قرار خواهد گرفت تا از امنیت و ایمنی دارایی‌های کاربر اطمینان حاصل شود. این مقررات کمک می‌کنند تا هر توکن BUSD به دلار آمریکا در نسبت 1:1 متصل باشد؛ این موضوع بخش حسابرسی BUSD را برای سرمایه‌گذاران و کاربران ارزهای دیجیتال که نیاز به اطمینان بیشتر دارند، جالب می‌کند.


ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) چیست؟

ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) چیست؟

دلار بایننس (BUSD) یکی از انواع استیبل کوین‌های با پشتوانه دلار است که در بازار کریپتو مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ این استیبل کوین کاربردهای مشخصی دارد که عبارتند از:


1_ معامله: یک کاربر می‌تواند BUSD را با بیت کوین (BTC) یا هر ارز دیجیتال دیگر در صرافی بایننس معامله کند و سپس آن را برای تجارت در Binance DEX نیز به کار بگیرد. حتی اگر کاربران بخواهند در قراردادهای هوشمند اتریوم شرکت کنند، می‌توانند BUSD خود را به‌راحتی به اتر (ETH) تبدیل نمایند. یک دارنده BUSD می‌تواند در استخرهای نقدینگی و فارمینگ، وثیقه برای وام، پرداخت برای کالاها یا خدمات، و هر چیز دیگری نیز مشارکت کند.


2_ ذخیره ارزش: BUSD موارد استفاده متعددی برای سرمایه‌گذاران و معامله‌گران دارد که مهم‌ترین آن‌ها جلوگیری از نوسانات قیمت در بازار کریپتو است. از BUSD به‌عنوان ذخیره ارزش در دوره‌های نوسان بالا در بازار ارزهای دیجیتال استفاده می‌شود.


3_ معاملات آربیتراژ: یکی دیگر از کاربردهای محبوب BUSD، معاملات آربیتراژ است که در آن سرمایه‌گذاران منتظر دوره‌هایی هستند که ارزش USD نسبت به BUSD کمتر از نسبت ثابت 1:1 باشد. به‌عنوان مثال، مواقعی وجود دارند که ارزش USD به نسبت BUSD کمی به زیر 1 دلار می‌رسد که در قسمت بررسی قیمت BUSD به آن اشاره کردیم. در طول این مدت، معامله‌گران می‌توانند BUSD را به‌صورت عمده خریداری کرده و منتظر بمانند تا ارزش BUSD/USD به موقعیت موازی بازگردد، در این مرحله می‌توانند به قیمت فیات دوباره بفروشند و به‌ازای هر دلار معامله‌شده 0.02 دلار درآمد کسب کنند.


4_ وثیقه: BUSD را می‌توان به‌عنوان وثیقه برای استقراض در معاملات بایننس مارجین استفاده کرد. توکن BUSD همچنین می‌تواند به‌عنوان وثیقه متقابل در پلتفرم Binance Futures به کار رود.


5_ تبدیل به سایر استیبل کوین‌ها: پلتفرم بایننس قابلیتی را معرفی کرده که به کاربران امکان می‌دهد فوراً BUSD را بر اساس نسبت 1:1 و بدون کارمزد به چندین استیبل کوین دیگر مانند یو اس دی کوین (USDC)، پکس (PAX) و... تبدیل کنند.


توکنومیک ارز دیجیتال دلار بایننس BUSD

توکنومیک ارز دیجیتال دلار بایننس BUSD

مجموع عرضه توکن‌های BUSD نامحدود بوده و درحال‌حاضر، حدود 519.8 واحد دلار بایننس در گردش بازار قرار دارند. اطلاعاتی در مورد نحوه توزیع توکن‌های BUSD در دسترس نیست، چراکه این استیبل کوین بسته به عرضه و تقاضای بازار ضرب‌شده یا سوزانده می‌شود.


مزایا و معایب دلار بایننس (Binance USD) کدامند؟

تا به اینجا فقط به بررسی ویژگی‌ها و مزایای دلار بایننس پرداخته‌ایم؛ اما در جدول زیر می‌توان علاوه‌بر مزایا، معایب این پروژه را نیز مشاهده کرد:


مزایا و معایب دلار بایننس

ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) را کجا ذخیره کنیم؟

شما برای نگهداری از توکن‌های دلار بایننس خود، به یک کیف پول دیجیتالی نیاز خواهید داشت. در انتخاب کیف پول دیجیتالی مناسب برای BUSD، باید به مواردی چون مقدار کارمزد، نوع شبکه‌ی انتقال و امنیت آن کیف پول توجه داشته باشید. بهترین کیف پول‌هایی که درحال‌حاضر می‌توانید پس از خرید دلار بایننس از آن‌ها استفاده کنید، شامل موارد زیر هستند:


1_ لجر (Ledger)


2_ ترزور (Trezor)


3_ متامسک (MetaMask)


4_ مای اتر والت (MyEtherWallet)


5_ تراست والت (Trust Wallet)


6_ گواردا (Guarda)


7_لومی (Lumi)


8_کیف پول اختصاصی صرافی اکسبیتو


شما می‌توانید علاوه‌بر کیف پول‌های بین‌المللی، پس از خرید دلار بایننس از کیف پول اختصاصی خود در صرافی اکسبیتو استفاده کنید. این کیف پول امنیت بالایی دارد؛ همچنین به شما کمک می‌کند تا هزینه‌ی انتقال BUSD را کاهش دهید.


خرید ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید دلار بایننس در صرافی اکسبیتو فرایند آسانی دارد. همچنین می‌توان قیمت دلار بایننس را به‌صورت 24 ساعته، در اکسبیتو مشاهده کرد. خرید دلار بایننس یا هر ارز دیجیتال دیگر از اکسبیتو با کمترین قیمت و به‌سرعت انجام می‌شود. برای خرید دلار بایننس در صرافی اکسبیتو، باید چنین مراحلی را طی کنید:


1_ ثبت‌نام در صرافی اکسبیتو و ایجاد حساب کاربری در آن


2_ ورود به حساب کاربری‌ اکسبیتو و تکمیل مراحل احراز هویت (احراز هویت صرافی اکسبیتو با سرعت بالا و در دو مرحله قابل انجام است. مرحله‌ی اول تنها 1 دقیقه طول می‌کشد و به شما اجازه خرید و فروش دلار بایننس و سایر ارزهای دیجیتال را می‌دهد. مرحله‌ی دوم برای دسترسی به امکانات پیشرفته‌تر صرافی اکسبیتو در نظر گرفته شده و برای اطلاع از آن می‌توانید به بخش احراز هویت اکسبیتو مراجعه نمایید.)


3_ ثبت اطلاعات کارت بانکی برای واریز وجه (واریز وجه در اکسبیتو به‌صورت نامحدود قابل انجام است.)


4_ پس از طی کردن مراحل فوق، برای خرید دلار بایننس به‌صورت ریالی، باید مبلغ مورد نظر خود را به صرافی اکسبیتو واریز نمایید. از سوی دیگر، برای خرید دلار بایننس به‌‌ قیمت تتر نیز باید مقدار تتر مورد نظر خود را به کیف پولتان در اکسبیتو انتقال دهید.


5_ پس از ثبت سفارش و خرید ارز دیجیتال دلار بایننس، مقدار BUSD مورد نظر به کیف پول شما در صرافی اکسبیتو منتقل شده و در داشبورد حساب کاربری‌تان قابل مشاهده خواهد بود.


فروش ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش ارز دیجیتال دلار بایننس در صرافی اکسبیتو نیز با بهترین قیمت فروش و به‌سرعت انجام می‌شود. پس از فروش دلار بایننس، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در اکسبیتو منتقل خواهد شد. برای فروش دلار بایننس در صرافی اکسبیتو، باید چنین مراحلی را پشت‌سر بگذارید:


1_ ثبت‌نام و ایجاد حساب کاربری در اکسبیتو


2_ ورود به حساب کاربری و تکمیل مرحله اول احراز هویت صرافی اکسبیتو


3_ وارد کردن اطلاعات کارت بانکی برای برداشت پول


4_ انتقال ارز دیجیتال دلار بایننس (BUSD) به کیف پول اختصاصی‌ اکسبیتو (درصورتی‌که BUSD را در کیف پول اکسبیتو نگهداری می‌کنید، نیازی به انتقال آن ندارید.)


5_ ثبت سفارش فروش دلار بایننس در صرافی اکسبیتو


6_ پس از فروش دلار بایننس، معادل ریالی یا تتری آن به کیف پول شما در اکسبیتو منتقل می‌شود. حالا شما به‌راحتی و با سرعت می‌توانید تسویه حساب آنی را انجام داده و وجه حاصل از فروش BUSD را از اکسبیتو برداشت نمایید.


تسویه حساب آنی دلار بایننس (BUSD) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

تسویه حساب آنی دلار بایننس (BUSD) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

پس از فروش دلار بایننس می‌توان برای تسویه حساب آنی در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو اقدام کرد. صرافی اکسبیتو تسویه حساب آنی را توسط 14 بانک معتبر کشور تا سقف 50 میلیون تومان در روز انجام می‌دهد. همچنین، امکان تسویه حساب آنی در صرافی اکسبیتو به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته وجود دارد. پس از ثبت تسویه حساب آنی در اکسبیتو، بین 3 ثانیه تا یک دقیقه بعد، وجه مورد نظر به حساب شما واریز خواهد شد.


اگر در طی مراحل خرید و فروش دلار بایننس یا سایر ارزهای دیجیتال با مشکل مواجه شدید، می‌توانید به بخش سوالات متداول اکسبیتو مراجعه نمایید. همچنین، همکاران ما در واحد پشتیبانی اکسبیتو به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته به‌صورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما هستند.