خرید ارز دیجیتال اتریوم | فروش Ethereum | قیمت ETH

ارزهای دیجیتال بر بستر شبکه‌های غیرمتمرکزی به نام بلاک چین ایجاد و اجرا می‌شوند. بلاک چین‌های اولیه تنها شبکه‌هایی برای نقل‌و‌انتقالات همتابه‌همتای رمز ارزها بودند؛ تا اینکه اتریوم (Ethereum) پدید آمد. خالق اتریوم، برای اولین‌بار، ایده‌ی استفاده از بلاک چین را برای خدمات غیرمتمرکز گوناگون مطرح کرد. به‌این‌ترتیب، اتریوم به اولین زیرساخت قراردادهای هوشمند تبدیل شد که اجازه راه‌اندازی و اجرای نرم‌افزارهای کاربردی غیرمتمرکز را به توسعه‌دهندگان می‌داد. این ویژگی‌ منحصربه‌فرد، ارز دیجیتال اتریوم (ETH) را به جایگاه دومین کوین بزرگ دنیای کریپتو از نظر ارزش بازار رساند و امروزه افراد زیادی به خرید اتریوم اقدام می‌کنند. به همین خاطر، در این مقاله، ضمن معرفی این پروژه، عوامل موثر بر قیمت اتریوم را برای شما توضیح می‌دهیم. همچنین، نحوه خرید و فروش اتریوم را در صرافی رمز ارز اکسبیتو شرح خواهیم داد.



قیمت ارز دیجیتال اتریوم ETH

برای درک تاریخچه قیمت اتریوم (ETH)، باید به نوسانات این رمز ارز در سال‌های گذشته سر بزنیم. اولین قیمت اتریوم در آگوست 2015، برابر با 1.4 دلار مشاهده می‌شود. تا سال 2017، اتریوم با پشت‌سر گذاشتن نوسانات گوناگونی، رشد ملایمی را تجربه کرده و به 10.7 دلار می‌رسد. سال 2017 برای اتریوم خوب شروع می‌شود، به‌طوری که در چند مرحله، رشدهای بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده و سال را در 743 دلار به پایان می‌رساند.


قیمت اتریوم در آغاز سال 2018، برابر با 1110.1 دلار بوده، اما تا انتهای سال دوباره افت می‌کند و به 130 دلار برمی‌گردد. در سال 2019، بالاترین قیمت ETH در 290 دلار به دست می‌آید و نمی‌تواند اوج قبلی خود را تکرار کند.


در سال 2020، روند صعودی خوبی برای قیمت اتریوم آغاز شده و این رمز ارز موفق می‌شود که تا انتهای سال، به 737.2 دلار برسد. سال 2021، نه‌تنها برای اتریوم، بلکه برای کل بازار کریپتو فوق‌العاده بود. در این سال، ابتدا اتریوم به 2777.1 دلار رسید. این قیمت در ماه آوریل ثبت شده است. سپس، ETH کمی افت کرده و دوباره تا ماه اوت به 3432.5 دلار افزایش یافت. پس از آن، قیمت اتریوم توانست تا ماه نوامبر، به اوج تاریخی خود در 4630.9 دلار برسد.


بااین‌حال، سال 2022 برای کل مارکت کریپتو بد بود و ETH نیز با افت شدیدی مواجه شد. در ژانویه این سال، ابتدا اتریوم تا 2688.9 دلار کاهش یافت. سپس، کمی روند اصلاحی را در پیش گرفت و دوباره تا ماه ژوئن، به 1071.1 دلار سقوط کرد و در نهایت، سال را در 1195.1 دلار به پایان رساند.


در سال 2023، قیمت اتریوم کمی جان گرفت و توانست تا 1933.3 دلار در ماه ژوئن برسد. اگرچه پس از آن، کمی نرخ Ethereum با کاهش همراه بود، اما موفق شد که سال را در 2280.9 دلار خاتمه دهد.


خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم در ایران

خرید و فروش ارز دیجیتال اتریوم (ETH) در ایران

اتریوم (Ethereum) اولین پلتفرمی بود که بستری را برای ایجاد و اجرای قراردادهای هوشمند ارائه داد. ویژگی‌های این شبکه باعث شده‌اند که ETH به دومین رمز ارز بزرگ دنیا تبدیل شود؛ به‌همین خاطر، خرید و فروش اتریوم در بسیاری از صرافی‌های معتبر جهان، مانند بایننس، کوین بیس، کوکوین، او کی ایکس، هیوبی گلوبال و... فراهم شده است. بااین‌حال، اغلب پلتفرم‌های معاملاتی خارجی، ایران را در لیست تحریم‌های خود قرار داده‌اند و به هم‌وطنان ما خدمات ارائه نمی‌کنند. علاوه‌بر آن، خرید اتریوم با ریال نیز در هیچ‌کدام از صرافی‌های بین‌المللی امکان‌پذیر نیست.


به همین دلیل، برای خرید و فروش اتریوم به یک صرافی معتبر ایرانی نیاز دارید. در همین راستا، صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو، امکان خرید و فروش اتریوم و سایر رمز ارزها را با بهترین قیمت و کمترین کارمزد برای شما فراهم کرده است. یکی دیگر از مزایای خرید و فروش ETH در صرافی اکسبیتو، امکان پرداخت ریالی و تتری محسوب می‌شود؛ بنابراین، شما می‌توانید به 3 روش «خرید و فروش محدود»، «خرید و فروش فوری» و «سواپ» ارز Ethereum را در صرافی اکسبیتو معامله کنید.


اتریوم ETH چیست

اتریوم (Ethereum) چیست؟

اتریوم (Ethereum) یک پلتفرم توسعه غیرمتمرکز بوده که از فناوری بلاک چین استفاده می‌کند. این شبکه بستری را برای توسعه‌ی موارد زیر ارائه داده است:


  • نرم‌افزارهای کاربردی (dApps)

  • ارزهای دیجیتال

  • توکن‌های غیرقابل تعویض (NFTs)

  • و...

ازاین‌طریق، توسعه‌دهندگان به یک منبع داده توزیع‌شده و ایمن دسترسی خواهند داشت. کاربران می‌توانند هرچیزی را مانند داده‌های شخصی، امور مالی، املاک، بدهی‌ها و... ، با استفاده از اتریوم، توکنیزه کنند. این اطلاعات بر روی بلاک چین Ethereum رمزنگاری می‌شوند و مالکیت آن‌ها به‌راحتی قابل ردیابی است. این بلاک چین رونوشتی از کل پایگاه داده را در هر بلوک ذخیره می‌کند تا امکان تغییر و دستکاری در اطلاعات وجود نداشته باشد.


اتریوم شبیه یک کامپیوتر عظیم توزیع‌شده در سراسر جهان است که بر روی تعداد زیادی ماشین یا رایانه، به نام گره، به اجرا درمی‌آید. به همین خاطر، به آن ماشین مجازی اتریوم گفته می‌شود و هرچیزی را با استفاده از فناوری بلاک چین، می‌توان بر روی این ماشین اجرا کرد. هدف بلندمدت اتریوم این است که همه‌ی افراد را به یکدیگر متصل کند و زیرساختی غیرمتمرکز را برای مردم جهان فراهم سازد. به‌این‌ترتیب، هیچ شخص ثالث و نهاد متمرکزی کنترل و نظارت بر داده‌های شخصی و اطلاعات افراد را بر عهده نخواهد داشت. همچنین، ماشین مجازی اتریوم در برابر هک و دستکاری بسیار مقاوم است.


اتریوم بخشی از مسیر حرکت به‌سوی اینترنت و جامعه‌ای غیرمتمرکزتر بوده که محرمانگی و امنیت داده‌ها را تضمین می‌کند. این شبکه برای اجرا به منابع نیاز دارد. اگرچه اتریوم غیرمتمرکز است؛ اما کاربران باید هزینه زیرساخت‌های شبکه را بپردازند تا ادامه حیات و پیشرفت Ethereum فراهم شود. ازاین‌رو، این شبکه ارز دیجیتال اتر (ETH) را ارائه داده است. بااین‌حال، معمولاً اتر با همان نام اتریوم شناخته می‌شود. در نتیجه، شما برای استفاده از خدمات این شبکه، باید به خرید اتریوم (ETH) اقدام کنید و سپس کارمزدهای Ethereum را بپردازید.


اتریوم چگونه کار میکند

اتریوم (Ethereum) چگونه کار می‌کند؟

پیش از اینکه به‌سراغ نحوه خرید و فروش اتریوم (ETH) برویم، باید ببینیم که این شبکه چگونه کار می‌کند. ازاین‌طریق، با عوامل موثر بر قیمت اتریوم آشنا می‌شوید و برای سرمایه‌گذاری بر روی ETH تصمیم مناسبی می‌گیرید. به همین خاطر، در این بخش، جنبه‌های مختلف اتریوم را مورد بررسی قرار می‌دهیم.


قراردادهای هوشمند اتریوم (Ethereum Smart contracts)

قراردادهای هوشمند اساسی‌ترین عنصر موجود در شبکه اتریوم (Ethereum) هستند. این قراردادها توافق‌نامه‌هایی قابل برنامه‌ریزی محسوب می‌شوند که بر روی بلاک چین به اجرا درمی‌آیند. این فناوری به کاربران اجازه می‌دهد تا شرایط حاکم بر تعاملات و روابط بین دو طرف درگیر در یک معامله را به‌صورت دیجیتالی درآورند. هنگامی که این شرایط به‌عنوان قرارداد هوشمند بر روی بلاک چین اتریوم راه‌اندازی می‌شوند، به‌طور خودکار اجرا خواهند شد.


به‌این‌ترتیب، قرارداد هوشمند اتریوم یک سیستم بدون نیاز به اعتماد را ارائه می‌دهد که نگرانی‌های کاربران را در مورد اجرای دقیق تعهداتشان برطرف می‌کند. همچنین، این قراردادها به هیچ واسطه‌ای نیاز ندارند و تراکنش‌های همتابه‌همتای خودکار را به کاربران ارائه می‌دهند. در نتیجه، هزینه دلالی نیز حذف شده و کاربران فقط با خرید اتریوم (ETH)، کارمزدهای شبکه را می‌پردازند.


⚠️باید به این نکته توجه داشت که اتریوم اولین پلتفرمی بود که قراردادهای هوشمند را به‌عنوان بخشی از عملکرد بلاک چین کشف کرد. سپس، این فناوری به سایر پلتفرم‌ها نیز راه یافت؛ اما همچنان اتریوم بزرگ‌ترین زیرساخت قراردادهای هوشمند به حساب می‌آید.

بلاک چین اتریوم

بلاک چین اتریوم (Ethereum Blockchain)

فناوری اتریوم (Ethereum) شباهت‌هایی با ارزهای دیجیتال اولیه دارد؛ زیرا برای ذخیره‌سازی و امنیت تراکنش‌ها به فناوری بلاک چین متکی است. این فناوری شامل زنجیره‌ای از بلوک‌ها بوده که داده‌های تراکنش‌های تاییدشده را در خود نگهداری می‌کند. در واقع، بلاک چین اتریوم به‌صورت یک دفترکل توزیع‌شده است که رونوشت کاملی از وضعیت تراکنش‌ها و بلوک‌ها در هر گره ذخیره می‌شود.


بااین‌حال، تفاوت بلاک چین اتریوم با ارزهای دیجیتال قبلی در این است که گره‌های اتریوم نه‌تنها باید داده‌های تراکنش‌ها را ذخیره و ثبت کنند، بلکه آن‌ها «وضعیت» (State) شبکه را نیز پیگیری خواهند کرد. وضعیت شبکه شامل اطلاعات فعلی هر نرم‌افزاری است که در سطح بالایی اتریوم اجرا می‌شود. این اطلاعات شامل موارد زیر هستند:


  • حساب‌ها (Accounts): هر کاربر می‌تواند یک حساب داشته باشد که موجودی اتریوم (ETH) او را نشان می‌دهد.

  • کد قرارداد هوشمند (Smart contract code): کدهای قراردادهای هوشمند قوانین اجرای توافق‌نامه و تراکنش‌های آن را مشخص می‌کنند.

  • وضعیت قرارداد هوشمند (Smart contract state): این وضعیت شامل تمام داده‌های قراردادهای هوشمند است.

مکانیزم اجماع اتریوم

مکانیزم اجماع اتریوم (Ethereum Consensus mechanism)

اتریوم (Ethereum) با الهام از بلاک چین‌های اولیه، از مکانیزم اجماع اثبات کار (Proof of Work) یا PoW برای اعتبارسنجی داده‌ها و افزودن آن‌ها به زنجیره بلوکی استفاده می‌کند. در این فرایند، ماینرها دستگاه‌های کامپیوتری خود را به شبکه متصل کرده و با حل کردن تابع ریاضی پیچیده آن، داده‌ها را مورد تایید قرار می‌دهند. این فرایند به انرژی بسیار بالایی نیاز دارد و ساخت هر بلوک نیز تقریباً 10 دقیقه طول می‌کشد.


بااین‌حال، در سال 2022، اتریوم در یک انتقال یا به‌روزرسانی بزرگ، با نام «ادغام» (The Merge)، بلاک چین را به مکانیزم اجماع اثبات سهام (Proof of Stake) یا PoS منتقل کرد. در این سیستم، به‌جای راه‌اندازی کامپیوترهای قدرتمند، اتریوم از کاربران می‌خواهد که 32 ETH را سهام‌گذاری (Staking) یا قفل کنند. بنابراین، کاربران با خرید اتریوم، می‌توانند در استیکنیگ این شبکه شرکت کرده و درآمد غیرفعال داشته باشند.


ارتقای مرج اتریوم 3 مزیت عمده را برای این شبکه به‌همراه دارد:


  • زنجیره‌های خُردشده (Shard Chains): آن‌ها 64 بلاک چین کوچک‌تر هستند که هرکدام دسته‌ای از تراکنش‌ها را مدیریت می‌کنند و تعداد پردازش تراکنش‌ها را در ثانیه افزایش می‌دهند.

  • انرژی کمتر: در نسخه اثبات سهام، مصرف انرژی تا 99.95 درصد کاهش پیدا کرده است.

  • تمرکززدایی و امنیت بیشتر: ازآنجایی‌که مکانیزم اثبات کار به دستگاه‌های گران‌قیمتی نیاز داشت، کاربران کمتری در اعتبارسنجی تراکنش‌های اتریوم مشارکت می‌کردند. بااین‌حال، در مکانیزم اثبات سهام، فرصت مناسبی برای مشارکت در این فرایند ایجاد شده و ازاین‌طریق، ایمنی و تمرکززدایی اتریوم با افزایش همراه خواهند بود.

ماشین مجازی اتریوم ETH

ماشین مجازی اتریوم (The Ethereum Virtual Machine)

ماشین مجازی اتریوم (EVM) سیستم پردازش بومی اتریوم است و به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا قراردادهای هوشمند را ایجاد کنند. همچنین، این ماشین گره‌ها را قادر می‌سازد تا به‌طور یکپارچه با قراردادهای هوشمند تعامل داشته باشند. توسعه‌دهندگان اتریوم قراردادهای هوشمند را با زبان برنامه‌نویسی «سالیدیتی» (Solidity) می‌نویسند. این زبان شباهت‌های زیادی به جاوا اسکریپت و ++C دارد.


قراردادهای هوشمندی که با سالیدیتی نوشته می‌شوند، به‌جای کامپیوترها، توسط انسان‌ها قابل خواندن هستند؛ بنابراین، باید به دستورالعمل‌های سطح پایین ماشینی یا «آپکد» (Opcodes) تبدیل شوند تا EVM بتواند آن‌ها را درک کند.


علاوه‌بر آن، هر گره EVM خود را دارد؛ یعنی وقتی کاربری تراکنش خود را به یک قرارداد هوشمند می‌فرستد، گره‌ها با استفاده از EVM خود، آن تراکنش‌ را اجرا می‌کنند. در این محیط شبیه‌سازی‌شده، هر گره می‌تواند ببیند که نتیجه نهایی تراکنش به کجا می‌انجامد. درصورتی‌که همه گره‌ها به نتیجه واحدی برسند، تراکنش ثبت شده و وضعیت شبکه اتریوم به‌روزرسانی می‌شود.


کاربردهای اتریوم

کاربردهای اتریوم (Ethereum Use Cases)

بنابر گفته بنیاد اتریوم (Ethereum) از این شبکه می‌توان برای کدگذاری، تمرکززدایی، ایمن‌سازی و تجارت هر چیزی استفاده کرد. کاربردهای اتریوم عبارت‌اند از:


  • تأمین مالی جمعی

  • مبادلات مالی

  • حاکمیت شرکت‌ها

  • نام‌های دامنه

  • مالکیت معنوی

  • دارایی‌های هوشمند ادغام‌شده با سخت‌افزارها

  • رأی دادن

  • قراردادها و توافق‌نامه‌ها

  • بازی‌های رایانه‌ای

  • توکن‌های تعویض‌پذیر

  • توکن‌های غیرقابل تعویض

بنیان گذاران اتریوم

بنیان‌گذاران اتریوم (Ethereum) چه افرادی هستند؟

در سال 2013، «ویتالیک بوترین» (Vitalik Buterin) با ارائه وایت پیپر اتریوم، جزئیات قراردادهای هوشمند مبتنی بر بلاک چین را توضیح داد. در واقع، بوترین اتریوم را برای پاسخگویی به کاستی‌های رمز ارزهای اولیه ایجاد کرد. اگرچه پیش از اتریوم نیز نرم‌افزارهای غیرمتمرکز (dApps) وجود داشتند، اما این نرم‌افزارها متحد نبودند. ازاین‌رو، بوترین لزوم یکسان‌سازی روش اجرا و تعامل نرم‌افزارها را تنها راه پذیرش آن‌ها بیان کرد.


در سال 2014، توسعه رسمی نرم‌افزار اتریوم آغاز شد و «گوین وود» (Gavin Wood) مدیر ارشد فناوری "Ethereum Switzerland GmbH" مقاله‌ای را درباره ماشین مجازی اتریوم ارائه داد. در سال 2015، بلوک پیدایش اتریوم استخراج شد که راه‌اندازی رسمی پلتفرم به حساب می‌آمد.


با گذشت زمان، توسعه‌دهندگان مختلفی به اتریوم روی آوردند. در سال 2016، این کاربران یک گروه دموکراتیک را با نام «دائو» (The DAO) تأسیس کردند تا در مورد تغییرات آینده این شبکه تصمیم‌گیری کنند. این سازمان غیرمتمرکز توسط یک قرارداد هوشمند اداره می‌شد و نیاز به مدیرعامل را برای شبکه اتریوم برطرف می‌کرد.


بااین‌حال، قرارداد هوشمند دائو دارای نقصی فنی بود و یک هکر توانست با دور زدن آن، 40 میلیون دلار از سرمایه‌های کاربران را به سرقت ببرد. پس از این اتفاق، جامعه اتریوم تصمیم گرفت تا تاریخچه بلاک چین را با یک هاردفورک یا انشعاب، به قبل بازگرداند. به‌این‌ترتیب، یک پروتکل جدید ایجاد شد و اتریوم تحت یک به‌روزرسانی اساسی قرار گرفت. این هاردفورک جدید، اتریوم (Ethereum) نامیده شد و مسیر خود را از زنجیره قبلی جدا کرد.


چه چیزی اتریوم را منحصربفرد میکند

چه چیزی اتریوم (Ethereum) را منحصربه‌فرد می‌کند؟

ویژگی‌های منحصربه‌فرد Ethereum، این شبکه را نسبت به سایر رقبا متمایز می‌کنند و بر روی قیمت اتریوم نیز تأثیر می‌گذارند؛ بنابراین، پیش از خرید اتریوم، باید از آن‌ها آگاه باشید. به همین خاطر، در این بخش، ویژگی‌های این شبکه را توضیح خواهیم داد:


  • قراردادهای هوشمند: اتریوم اولین پلتفرمی بود که قراردادهای هوشمند را ارائه داد تا امکان خودکارسازی توافق‌نامه‌ها وجود داشته باشد.

  • نرم‌افزارهای غیرمتمرکز: برنامه‌های کاربردی‌ای که در سطح بالای اتریوم ساخته می‌شوند، می‌توانند خدمات گوناگونی را مانند امور مالی، بازی‌ها، رسانه‌های اجتماعی و... ارائه دهند. این ویژگی برای نسل بعدی اینترنت (Web 3.0) ضروری است.

  • سازمان‌های خودگردان غیرمتمرکز: چنین سازمانی که DAO نامیده می‌شود، به هیچ مدیریت متمرکزی وابسته نیست. در واقع، اعضای این سازمان با شرکت در نظرسنجی‌ها، در مورد پیشنهادهای عملیاتی و اهداف پروژه تصمیم‌گیری می‌کنند.

  • ماشین مجازی اتریوم: همان‌طور که گفتیم، ماشین مجازی اتریوم قلب تپنده این شبکه است و توان عملیاتی بالایی را برای آن به ارمغان می‌آورد.

ارز دیجیتال اتریوم چیست

ارز دیجیتال اتریوم (ETH) چیست؟

اتر (ETH) ارز دیجیتال بومی شبکه اتریوم است که دومین رمز ارز بزرگ دنیا به حساب می‌آید. ارز دیجیتال اتریوم تقریباً برای دسترسی به تمام امکانات این شبکه مورد نیاز است. بنابراین، کاربرای با خرید اتریوم، می‌توانند هزینه خدمات Ethereum را بپردازند. این کارمزدها، هزینه گس (Gas Fee) نام دارند. میزان هزینه گس اتریوم بر اساس حجم تراکنش و ترافیک شبکه تعیین می‌شود.


شبکه اتریوم از حساب‌هایی برای ذخیره ETH استفاده می‌کند. دراین‌بین، دو نوع حساب وجود دارند:


  • حساب‌های دارای مالکیت خارجی (EOAs): کاربرانی که به خرید اتریوم اقدام می‌کنند، از این حساب‌ها برای نگهداری از توکن‌های ETH خود بهره می‌برند.

  • حساب‌های قراردادی: این حساب‌های متمایز، توسط قراردادهای هوشمند نگهداری می‌شوند و تراکنش‌های این قراردادها را در بر می‌گیرند.

توکنومیک ارز دیجیتال اتریوم.

توکنومیک ارز دیجیتال اتریوم ETH

ارز دیجیتال اتریوم (ETH) عرضه نهایی ندارد. این رمز ارز به‌گونه‌ای طراحی شده است که به‌طور دائمی و با سرعتی کنترل‌شده به بازار عرضه شود. به‌این‌ترتیب، با گسترش شبکه، توکن‌های ETH بیشتری به کاربران ارائه خواهند شد تا کاربران با خرید اتریوم، بتوانند هزینه گس را بپردازند.


بااین‌وجود، عرضه اولیه اتریوم 72 میلیون واحد بود که این توکن‌ها به‌صورت زیر تخصیص داده شدند:


  • 60 میلیون ETH (حدود 80 درصد) به فروش عمومی

  • 12 میلیون اتریوم (حدود 20 درصد) به بنیاد اتریوم و مشارکت‌کنندگان اولیه

علاوه‌بر آن، درحال‌حاضر (ژانویه 2024)، حدود 120 میلیون واحد اتریوم در گردش بازار کریپتو قرار دارند. همچنین، ارزش بازار این رمز ارز در حدود 266 میلیارد دلار بوده و حجم معاملات روزانه آن به 9.2 میلیارد دلار می‌رسد.


ارزش اتریوم از کجا ناشی میشود.

ارزش اتریوم (Ethereum) از کجا ناشی می‌شود؟

بزرگ‌ترین ویژگی شبکه اتریوم، ارائه زیرساختی برای قراردادهای هوشمند و نرم‌افزارهای غیرمتمرکز است. این مسئله که توسعه‌دهندگان می‌توانند تقریباً هرگونه خدمات غیرمتمرکزی را بر روی اتریوم بسازند، ارزش واقعی این شبکه را تعیین می‌کند و بر روی قیمت اتریوم (ETH) تأثیر می‌گذارد.


علاوه‌بر آن، اتریوم همچنان درحال توسعه است و بنیاد این شبکه، به‌طور مداوم ارتقاهای متفاوتی را برای آن در نظر می‌گیرد. این ویژگی نیز باعث می‌شود که کاستی‌های Ethereum برطرف شوند و روزبه‌روز کاربران بیشتری به استفاده از آن روی بیاورند.


مزایا و معایب اتریوم (Ethereum) چیست؟

تا اینجای مقاله، ویژگی‌های اتریوم را برشمردیم. بااین‌حال، پیش از خرید اتریوم (ETH)، باید مزایا و معایب این پروژه را به‌طور کامل بشناسید، تا با دید بهتری سرمایه‌گذاری خود را انجام دهید.


مزایا ومعایب اتریوم

ارز دیجیتال اتریوم (ETH) را کجا ذخیره کنیم؟

برای سرمایه‌گذاری بر روی ETH، پس از خرید اتریوم، به کیف پولی برای نگهداری از رمز ارزهای خود نیاز دارید. در انتخاب کیف پول مناسب برای Ethereum، باید به مواردی مانند ایمنی، هزینه تراکنش‌ها، قابلیت‌های مضاعف و... توجه داشته باشید. ازآنجایی‌که اتریوم دومین رمز ارز بزرگ دنیا به حساب می‌آید، اغلب ولت‌ها از آن پشتیبانی کرده‌اند. بااین‌وجود، در این بخش، بهترین کیف پول‌هایی را که پس از خرید اتریوم می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید، نام خواهیم برد:


ارز دیجیتال لتریوم را کجا ذخیره کنیم

  • گواردا ولت (Guarda Wallet)

  • اکسودوس (Exodus)

  • متامسک (MetaMask)

  • تراست ولت (Trust Wallet)

  • مای اتر ولت (MyEtherWallet)

  • لجر (Ledger)

  • اتمیک ولت (Atomic Wallet)

  • کیپ کی (Keep Key)

  • فری ولت (Freewallet)

  • رینبو ولت (Rainbow Wallet)

  • کیف پول اختصاصی اکسبیتو

ولت‌های گوناگونی از اتریوم پشتیبانی می‌کنند؛ بااین‌حال، استفاده از یک کیف پول داخلی برای کاربران ایرانی می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. ازاین‌رو، کیف پول اکسبیتو با استفاده از بهترین پروتکل‌های امنیتی، به‌خوبی از توکن‌های ETH شما محافظت می‌کند. همچنین، شما می‌توانید خرید و فروش اتریوم را از داخل این کیف پول انجام دهید و نیازی به نقل‌و‌انتقال آن نداشته باشید.


خرید ارز دیجیتال اتریوم از اکسبیتو

خرید ارز دیجیتال اتریوم (ETH) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

خرید اتریوم (ETH) در صرافی اکسبیتو، با کمترین قیمت و با سرعت بسیار بالایی انجام می‌شود. برای خرید اتریوم در صرافی اکسبیتو، فقط باید مراحل زیر را پشت‌سر بگذارید:


1- در صرافی اکسبیتو ثبت‌نام کرده و حساب کاربری خود را ایجاد کنید.


2- به حساب کاربری‌تان وارد شوید و مراحل احراز هویت را تکمیل کنید. (احراز هویت در صرافی اکسبیتو سرعت بسیار بالایی دارد و به‌راحتی انجام می‌شود. احراز هویت صرافی اکسبیتو در دو مرحله صورت می‌گیرد. مرحله‌ی اول فقط 1 دقیقه به طول می‌انجامد و امکان خرید و فروش اتریوم و سایر رمز ارزها را را برای شما فراهم می‌کند. مرحله‌ی دوم نیز برای دسترسی به امکانات پیشرفته‌تر اکسبیتو بوده و برای اطلاع از آن، می‌توانید به بخش احراز هویت این صرافی مراجعه نمایید.)


3- اطلاعات کارت یا حساب بانکی خود را برای واریز پول ارائه دهید. (واریز پول توسط اکسبیتو به‌صورت نامحدود انجام می‌شود.)


4- برای خرید اتریوم با ریال، مبلغ مورد نظر را به حساب خود در اکسبیتو واریز کنید و برای خرید ETH به قیمت تتر، مقدار USDT مد نظرتان را به کیف پول اختصاصی‌ خود در اکسبیتو انتقال دهید.


5- پس از ثبت سفارش و تکمیل مراحل خرید اتریوم، مقدار ETH مورد نظر به کیف پول شما در صرافی اکسبیتو منتقل خواهد شد.


فروش ارز دیجیتال اتریوم از اکسبیتو

فروش ارز دیجیتال اتریوم (ETH) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

فروش اتریوم (ETH) در صرافی اکسبیتو با بهترین قیمت فروش و در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود. پس از فروش اتریوم، معادل ریالی و یا تتری آن (به انتخاب خودتان)، به کیف پول اختصاصی‌ شما در اکسبیتو منتقل شده و شما به‌سرعت می‌توانید وجه خود را از این صرافی برداشت نمایید. برای فروش اتریوم در صرافی اکسبیتو، مراحل زیر را دنبال کنید:


1- در صرافی اکسبیتو ثبت‌نام کرده و حساب کاربری خود را ایجاد کنید.


2- به حساب کاربری‌ خود وارد شده و مراحل احراز هویت را تکمیل کنید.


3- اطلاعات کارت و یا حساب بانکی‌ خود را برای واریز پول ارائه دهید.


4- ارز دیجیتال اتریوم را به صرافی اکسبیتو منتقل کنید. (درصورتی‌که توکن‌های ETH شما در کیف پول اختصاصی‌تان در اکسبیتو نگهداری می‌شوند، نیازی به انجام این مرحله نخواهید داشت.)


5- سفارش فروش اتریوم را در صرافی اکسبیتو ثبت کنید.


6- پس از فروش اتریوم، معادل ریالی و یا تتری آن (به انتخاب خودتان) به کیف پول اختصاصی شما در اکسبیتو منتقل خواهد شد. سپس، با ثبت درخواست برداشت آنی، می‌توانید وجه خود را به‌سرعت برداشت کرده و یا اینکه تترهایتان را به آدرسی دیگر انتقال دهید.


تسویه حساب آنی اتریوم در صرافی اکسبیتو

تسویه حساب آنی اتریوم (ETH) در صرافی ارز دیجیتال اکسبیتو

تسویه حساب ریالی، پس از فروش اتریوم (ETH)، در صرافی اکسبیتو به‌صورت تسویه حساب آنی یا واریز آنی پول به حساب بانکی انجام می‌شود. صرافی اکسبیتو از 14 بانک معتبر کشور برای واریز آنی پول بهره می‌برد. تسویه حساب آنی اکسبیتو تنها 3 ثانیه تا 1 دقیقه به طول می‌انجامد و تا سقف 50 میلیون تومان در روز صورت می‌گیرد. در نتیجه، شما به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته می‌توانید تسویه حساب آنی اتریوم (ETH) را در اکسبیتو انجام داده و وجه خود را با سرعت بسیار بالایی برداشت کنید.


درصورتی‌که در مراحل خرید و فروش اتریوم (ETH) و سایر رمز ارزها با مشکلی مواجه شدید، می‌توانید به بخش سوالات متداول اکسبیتو مراجعه نمایید. همچنین، همکاران ما در تیم پشتیبانی اکسبیتو، به‌صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته‌ پاسخگوی سوالات شما هستند.